Επίθεση με καυστικό υγρό: “Η 38χρονη έστελνε ροζ φωτογραφίες στον αδελφό του θύματος”

 Επίθεση με καυστικό υγρό: “Η 38χρονη έστελνε ροζ φωτογραφίες στον αδελφό του θύματος”

Η 38χρονη κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ενώ μέχρι το πρωί της Δευτέρας έλεγε πως θα παραδοθεί, τώρα ισχυρίζεται πως απειλείται η ζωή της. Την ίδια ώρα το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος που κινδυνεύει να χάσει το μάτι του κάνει λόγο πως η 38χρονη έστελνε ροζ φωτογραφίες στον αδερφό του 36χρονου. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Star δεν είχε διαστάσει να τον προσκαλέσει και σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο.

Θεωρείται πως η επιλογή του συγκεκριμένου άνδρα δεν ήταν καθόλου τυχαία καθώς η γυναίκα τον θεωρούσε υπεύθυνο για τον χωρισμό της από τον 36χρονο. Όπως εκτιμά ο ίδιος, δεν αποκλείεται η 38χρονη να το έκανε αυτό για να συναντηθεί μαζί του και να του επιτεθεί.

«Φοβάμαι για τη ζωή μου και για αυτό δεν παραδίνομαι»

Νωρίτερα η 38χρονη μιλώντας στο Star δήλωσε πως φοβάται για τη ζωή της και περιέγραφε αυτό που ισχυρίζεται πως έγινε στο ξενοδοχείο.

«Αρχίζει πάλι τα ίδια, “εδώ μέσα θα βρισκόμαστε”, “εγώ θα είμαι για σένα”. Ρε συ του λέω, θα με αφήσεις ήσυχη; Έχουμε χωρίσει και μου λέει και το τρελό, το τελευταίο, το καλύτερο: “Εγώ θα φτιάξω τη ζωή μου να πάρω μία να κάνω παιδιά, όποια να’ναι. Έτσι και αλλιώς εγώ εσένα αγαπάω. Αυτό είναι αλήθεια, αλλά εσύ θα είσαι μόνη σου, αλλιώς θα σε σκοτώσω”. Ήταν τόσο ειρωνικός, πραγματικά θόλωσα», ανέφερε χαρακτηριστικά

«Δεν ήταν βιτριόλι. Ήταν ένα οξύ υγρό τύπου ακουαφόρτε που προμηθεύτηκα από το ίντερνετ νόμιμα. Μου το έφερε στο σπίτι μεταφορική εταιρία. Το είχα μαζί μου ως μέσο προστασίας. Επειδή εγώ δεν μπορώ να οπλοφορώ, εκείνοι οπλοφορούν», τόνισε.

Την ίδια ώρα ο πατέρας της 38χρονης απευθύνει έκκληση στην κόρη του να παραδοθεί: «Θέλω να της πω να παραδοθεί, γιατί τα κάνει χειρότερα. Δεν κερδίζει κάτι».

«Έχει συνεργό, την παρέλαβε αυτοκίνητο μετά την επίθεση»

Οι αρχές θεωρούν πως η 38χρονη έχει συνεργούς που την κρύβουν και γίνεται προσπάθεια να βρεθεί μέσω του κινητού της τηλεφώνου. Άλλωστε η ίδια αποκάλυψε πως φεύγοντας από το ξενοδοχείο την περίμενε ένα αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε.