Εφιάλτης για αθλήτρια τένις: Θύμα βιασμού στα 14 από πατέρα συναθλητή της

 Εφιάλτης για αθλήτρια τένις: Θύμα βιασμού στα 14 από πατέρα συναθλητή της

Τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια πατέρα συναθλητή της στο τένις, όταν ήταν 14 ετών περιέγραψε 23χρονη αθλήτρια του τένις.

Ο 53χρονος σήμερα κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για ασελγείς πράξεις εις βάρος ανηλίκου, ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή και σεξουαλική πορνογραφία.

Οδηγήθηκε στη φυλακή και καταδικάστηκε σε 7ετή κάθειρξη από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης.

Η 23χρονη μιλώντας στο Mega αποκάλυψε τα όσα βίωσε  στα χέρια του ανθρώπου που της έκανε τη ζωή κόλαση: «Με πήγε στο σπίτι όπου ήταν η πρώτη φορά που ήρθα σε επαφή, με πήγε στο δωμάτιο και μου είπε χαλάρωσε, μου κατέβασε το παντελόνι και εγώ άρχισα να τρέμω. Δεν ήξερα τι να κάνω. Ουσιαστικά παίζαμε τένις με τον γιο του (εκείνος 12) υπήρχε από την πλευρά του ένα ενδιαφέρον να με βοηθήσει να με πηγαίνει σπίτι. Μου είχε βγάλει ασφάλεια γιατί μιλούσε και με τους γονείς μου, τους είχε πει ότι θα πάω εγώ την κόρη σας στο σπίτι, μην αγχώνεστε. Είχε δώσει δείγμα εμπιστοσύνης».

Ο τότε 44χρονος πρότεινε στους γονείς του κοριτσιού να την πηγαινοφέρνει εκείνος από την προπόνηση στο σπίτι καθώς έμενε κοντά με τον 12χρονο γιο του που ήταν συναθλητές. Κέρδισε την εμπιστοσύνη όλων. Ένα βράδυ όμως, δε γύρισε αμέσως την 14χρονη σπίτι της, λέγοντάς της πως θα την πάει μία μικρή βόλτα.

«Με είχε πάει στο Σέιχ Σου σε ένα σκοτεινό μέρος χωρίς να μου πει πού θα πάμε ενώ πήγε πρώτα τον γιο του σπίτι. Ξεκίνησε να μου μιλάει για τον έρωτα, για το πώς πρέπει να αντιλαμβάνομαι κάποια πράγματα στο σεξ, εγώ δεν γνώριζα και δεν ήξερα πώς να αντιδράσω και ξαφνικά έβαλε το χέρι του μέσα από την μπλούζα μου και μου χάιδευε το στήθος. Αισθάνθηκα ότι για κάποιο λόγο έφταιγα. Μου έδινε φιλοδωρήματα, μου έδινε κάποια χρήματα τα οποία ήταν μικροποσά, με κερνούσε φαγητό. Στα 14 μου δεν ξέρω να πω πώς το βίωνα γιατί ήταν σαν μα μου έκανε πλύση εγκεφάλου».

Οι συναντήσεις γίνονταν με τον καιρό πιο συχνές. Ο 44χρονος είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο της οικογένειάς της όσο και του μικρού κοριτσιού που φοβόταν να μιλήσει για όσα είχε υποστεί.

Η 14χρονη είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του υπό την απειλή πως θα διαρρεύσει γυμνές φωτογραφίες που την είχε βγάλει ο ίδιος από το κινητό του. Ο εφιάλτης αποκαλύφθηκε όταν μία μέρα η μητέρα του κοριτσιού βρήκε ένα δεύτερο κινητό που είχε κρύψει η 14χρονη. Ήταν μία συσκευή που της είχε αγοράσει ο 44χρονος και μαζί υπήρχε η απόδειξη αγοράς με το όνομά του. Τότε η μικρή βρήκε τη δύναμη να μιλήσει για το μαρτύριο που ζούσε ήδη ένα χρόνο.

«Της αποκάλυψα τα πάντα και εκείνη την στιγμή η μητέρα μου αποφάσισε να το προχωρήσουμε».

«Παραδέχτηκα από την πρώτη μέρα ότι είχα ερωτική σχέση μαζί της. Δεν ήξερα την ηλικία της και μόλις έμαθα πως ήταν 14 ετών τα έχασα. Δεν ξέρω αν εκείνη ήταν ερωτευμένη μαζί μου. Εγώ όμως, ήμουν σίγουρα», υποστήριξε από τη μεριά του ο κατηγορούμενος.

Μετά την καταδίκη του 53χρονου η 23χρονη έστειλε το δικό της μήνυμα στις κοπέλες που που έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση: «Ξέρω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι εκεί που είναι και μακάρι να μην βγει ποτέ και πλέον αντιλαμβάνομαι το πόσο με έπνιξε αυτό το κομμάτι. Να μη διστάζουν να μιλάνε πάντα, να μη φοβούνται, είναι ένα κομμάτι που μπορεί να προλάβει πάρα πολλά άσχημα πράγματα».