Βορίδης σε Τσίπρα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές: Θα πραγματοποιηθούν στην ημερομηνία που ορίζεται από τον νόμο

 Βορίδης σε Τσίπρα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές: Θα πραγματοποιηθούν στην ημερομηνία που ορίζεται από τον νόμο

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους, διαβεβαιώνει ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, με αφορμή σχετικό ερώτημα που διατύπωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος του, αναφορικά με τον χρόνο διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών.

«Σχετικά με τις απορίες του κ. Αλέξη Τσίπρα για τον χρόνο διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών η απάντηση είναι απλή: Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στην ημερομηνία που ορίζεται από τον νόμο και η κυβέρνηση δεν προτίθεται να αλλάξει αυτή την ημερομηνία», ήταν η απάντηση του κ. Βορίδης στο ερώτημα που διατύπωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα σήμερα, ο κ. Τσίπρας είχε πει ότι «διαβάζω σε εφημερίδες ότι η κυβέρνηση σκέφτεται να μεταθέσει τον χρόνο των αυτοδιοικητικών εκλογών», ζητώντας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Μάκη Βορίδη να απαντήσουν πότε θα γίνουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές. «Πρέπει να μας πει η κυβέρνηση πότε θα γίνουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές, αν σκέφτεται μετάθεση ή θα τηρήσει το χρονοδιάγραμμα που έχει αποφασιστεί».

Σχετικά Άρθρα