Κολωνός: Εξελίξεις με τους 3 άνδρες που παρουσιάστηκαν στη ΓΑΔΑ – Εμπρηστικός μηχανισμός στην πολυκατοικία του Μίχου

 Κολωνός: Εξελίξεις με τους 3 άνδρες που παρουσιάστηκαν στη ΓΑΔΑ – Εμπρηστικός μηχανισμός στην πολυκατοικία του Μίχου

Νέα στοιχεία για την υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης κοπέλα στον Κολωνό που έχει συνταράξει το πανελλήνιο. Ακόμη 3 άνδρες ηλικίας 48,57 και 66 ετών μετέβησαν στην υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Αττικής και κατέθεσε πως συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών με την ανήλικη.

  • Τα άτομα αυτά φαίνεται να είχαν ανταλλάξει και τηλεφωνικούς αριθμούς με την ανήλικη και αυτό που εξετάζεται τώρα από τις Αρχές είναι εάν είχαν συναντήσει οι άντρες την 12χρονη.

Να σημειωθεί ότι εξετάστηκαν ενόρκως, όπως και οι υπόλοιποι επτά άνδρες που έχουν εμφανιστεί αυτοβούλως στην ΓΑΔΑ. Στη συνέχεια τα τρία άτομα αποχώρησαν, ενώ θα ερευνηθεί η συμμετοχή τους στη δυσώδη αυτή υπόθεση.

Εμπρηστικός μηχανισμός στην πολυκατοικία που διέμενε ο Ηλίας Μίχος

Εμπρηστικό μηχανισμό τοποθέτησαν και πυροδότησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Κυριακής (23.10.2022) στην πολυκατοικία που μένει ο Ηλίας Μίχος στον Κολωνό, ένας από τους κατηγορούμενους για μαστροπεία στην υπόθεση βιασμού 12χρονης κοπέλας.

  • Ο εμπρηστικός μηχανισμός εξερράγη τα ξημερώματα και προκάλεσε ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου βρίσκεται το σπίτι του Ηλία Μίχου στον Κολωνό. 

Υπενθυμίζεται ότι, από όταν έγινε γνωστή η υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό με κατηγορούμενο τον Ηλία Μίχο, άγνωστοι έγραψαν συνθήματα στο μαγαζί του στον Κολωνό αλλά και στο εταιρικό φορτηγάκι που είχε παρκαρισμένο απ’ έξω.

Σχετικά Άρθρα