Επίθεση με καυστικό υγρό: Στη ΜΕΘ το θύμα – Αρνείται τις κατηγορίες η σύζυγος

 Επίθεση με καυστικό υγρό: Στη ΜΕΘ το θύμα – Αρνείται τις κατηγορίες η σύζυγος

Ο 36χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ με ιδιωτικό όχημα μετά από επίθεση που δέχτηκε με καυστικό υγρό τα ξημερώματα σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο Κρήτης. Η εν διαστάσει σύζυγός του είναι αυτή που φέρεται ότι του επιτέθηκε χωρίς να έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα όπου το ζευγάρι βρέθηκε σε ξενοδοχείο στο κέντρο του Ηρακλείου της Κρήτης. Η 38χρονη φέρεται να του πέταξε καυστικό υγρό με αποτέλεσμα αυτός να υποστεί εγκαύματα στο πρόσωπο και τον λαιμό.

Στη ΜΕΘ ο άνδρας

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο άνδρας νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με εγκαύματα δευτέρου βαθμού. Ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης είπε ότι η κατάστασή του κρίνεται σταθερή. Δεν έχει διασωλωνηθεί, εισήχθη στη ΜΕΘ για προληπτικούς λόγους και παρακολουθείται από τους γιατρούς, οι οποίοι θα κρίνουν αν στη συνέχεια χρειαστεί να διακομιστεί στην Αθήνα, σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων.

Η 38χρονη, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, παραμένει ασύλληπτη και αναζητείται από τις αρχές. Ο 36χρονος είναι ο δεύτερος σύζυγός της. Το θύμα είναι γνωστός στις διωκτικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, έχει στο ενεργητικό του σειρά ληστειών, μεταξύ των οποίων ήταν και η αιματηρή απόπειρα ληστείας στο Creta Maris το 2015, όταν υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των ληστών που άνοιξαν πυρ στην προσπάθειά τους να διαφύγουν και των αστυνομικών που βρέθηκαν στο σημείο.

Μάλιστα, ο 36χρονος φέρεται να είχε πυροβολήσει εναντίον αστυνομικού, χωρίς να τον τραυματίσει. Η προσπάθεια διαφυγής τους είχε λήξει άδοξα, καθώς τρεις εκ των ληστών τραυματίστηκαν και ένας εξ’ αυτών αργότερα έπεσε σε κώμα.

Αρνείται τις κατηγορίες η σύζυγος

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, η 38χρονη που αναζητείται από την Ασφάλεια Ηρακλείου, ανέβασε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ίδια τοποθετείται δημόσια προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό της, όπως υποστηρίζει, για όσα της αποδίδονται λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι ανυπόστατα.

Μέσα από το βίντεο ζητάει από τους ακολούθους της να σεβαστούν την ίδια και την οικογένειά της, αλλά και να δείξουν ευαισθησία.

Σχετικά Άρθρα