Σάλος στο Twitter με την Λιάνα Κανέλλη – Αντιδράσεις για το one night stand στο ΑΤ Ομονοίας – “Είναι τρολ” απαντά η ίδια

 Σάλος στο Twitter με την Λιάνα Κανέλλη – Αντιδράσεις για το one night stand στο ΑΤ Ομονοίας – “Είναι τρολ” απαντά η ίδια

Αντιδράσεις προκάλεσε στο Twitter μια αναφορά της Λιάνας Κανέλλη στον καταγγελλόμενο βιασμό μιας 19χρονης από δυο αστυνομικούς στο ΑΤ Ομονοίας.

«Κοιτάχτε να δείτε, το γεγονός ότι χρησιμοποιείται (το Α.Τ. Ομονοίας) ως ξενοδοχείο μιας νύχτας, one stand το λέει η νεολαία, ερωτικής συνεύρεσης, θα έπρεπε να απασχολεί την αστυνομία και το τμήμα. Δεν είναι δουλειά δικιά μας. Τα υπόλοιπα είναι εκ του περισσού», είπε η βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Το σχόλιο της κας Κανέλλη προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο twitter.

https://twitter.com/i/status/1582330659980587008

Αρκετοί σχολίασαν ότι η δήλωση αυτή έρχεται λίγες μόλις ώρες μετά τη δήλωση του συνηγόρου των δύο αστυνομικών, Αλέξη Κούγια, ότι η καταγγέλλουσα «ικανοποίησε απλώς μία φαντασίωσή της» και ότι οι δύο άνδρες της ΔΙΑΣ δεν πρόκειται να απομακρυνθούν από το αστυνομικό Σώμα.

Η βουλευτής του ΚΚΕ τοποθετήθηκε εκ νέου, καλώντας – με ανάρτησή της στο facebook – άπαντες να δουν το βίντεο με ολόκληρες τις δηλώσεις της και όχι ένα απόσπασμα.

Παράλληλα, κάνει λόγο για «τρολ» και «βρώμικη μονταζιέρα» και τονίζει πως «η δικαιοσύνη των τρολ βλάπτει συχνά σοβαρά τη νοημοσύνη!».

Αναλυτικά η απάντησή της:

«Δείτε το βίντεο!

Ακούστε με!

Το απόσπασμα που επικαλείσθε έχει πριν και μετά. Και αφορά κυρίως στη στηλίτευση των διαρροών , που στην προκειμένη περίπτωση προφανώς έγινε σκόπιμα για να παρουσιαστεί ΜΟΝΟΝ η εκδοχή των αστυνομικών ως soft πορνό…

Δυστυχώς, λοιπόν, η βιασμένη κοπέλα θα κινδυνεύσει να χάσει το δίκιο της κάτω από χυδαίες λεπτομέρειες του τύπου “ήταν ανοιχτές οι πόρτες και κανένας δεν άκουσε τίποτα”!

Τώρα ποια τρολ ξεκίνησαν το βρώμικο αυτό μονταζιέρικο παιχνιδάκι σε βάρος μου είναι και γνωστό και κλασικά αντιΚΚΕ και προ πολλού φθαρμένο.

Κάποιοι πουλάνε τις διαρροές ως λαϊκή και δωρεάν επίσημη πορνογραφια.

Θέλουν να συνεχίζεται το κάρφωμα της κοινής γνώμης σε μια ανατριχιαστική δημοσιογραφία – σχολιογραφία- κοινωνική τάχα μου δικτύωση, που μετατρέπει όλους σε ειδησεογραφικούς πορνοβοσκούς

Σε ό,τι με αφορά η δικαιοσύνη των τρολ βλάπτει συχνά σοβαρά τη νοημοσύνη!».

Σχετικά Άρθρα