Κούγιας για βιασμό 12χρονης – “Τα 213 ονόματα απαγορεύεται ρητώς να δημοσιευτούν”

 Κούγιας για βιασμό 12χρονης – “Τα 213 ονόματα απαγορεύεται ρητώς να δημοσιευτούν”

Αφού χθες υποστήριξε για την υπόθεση της καταγγελίας βιασμού της 19χρονης στο ΑΤ Ομόνοιας από αστυνομικούς ότι «η κοπέλα ικανοποίησε μία φαντασίωση της», ξεσηκώνοντας σφοδρές αντιδράσεις, ο Α. Κούγιας, επανήλθε σήμερα με μια δήλωση για την υπόθεση βιασμών της 12χρονης στον Κολωνό σχετικά με τους υπό έρευνα παιδοβιαστές ή και εν δυνάμει παιδοβιαστές.

«Ακούω πολλές φορές ορισμένες ακρότητες και μου κάνει εντύπωση πως αυτές οι ακρότητες φτάνουν στη Βουλή, όπως να δημοσιευτούν τα ονόματα των 213 που επικοινώνησαν με την 12χρονη. Εάν δεν αποδειχτεί και με αναγνώριση από το παιδί είτε από άλλο αδιάσειστο στοιχείο ότι υπήρξε σεξουαλική επαφή, κανείς από αυτούς δεν μπορεί να τιμωρηθεί και απαγορεύεται ρητώς να δημοσιευτεί το όνομά του» τόνισε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο MEGA.

Παράλληλα, δε, υπογράμμισε πως η μαστροπεία και η σωματεμπορία δεν αποτελούν βιασμό για τον Ποινικό μας Κώδικα.

«Ο βιασμός δεν έχει ηλικία, γι’ αυτό και οι εισαγγελείς ασκούν ποινικές διώξεις με τα βαρύτερα αδικήματα, για να διερευνηθεί από το δικαστήριο η προσωπικότητα του κατηγορούμενου. Εάν δεν προκύπτει βία στις πράξεις, το δικαστήριο εκτιμά ελεύθερα την κατάθεση. Δεν σημαίνει ότι σε κάθε μαστροπεία υπάρχει βιασμός», σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Σχετικά Άρθρα