Παιδοβιαστές: Εντάλματα σύλληψης για ακόμη 4 υπόπτους

 Παιδοβιαστές: Εντάλματα σύλληψης για ακόμη 4 υπόπτους

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο άτομα έχουν αναγνωριστεί από την 12χρονη ως βιαστές της ενώ τα άλλα δύο εμπλέκονται με βάση ενοχοποιητικά στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η ΕΛΑΣ. Τα εντάλματα αναμένονται εντός των επόμενων ωρών.

Να σημειωθεί ότι αργά το βράδυ της Δευτέρας παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, ένας 25χρονος, ο οποίος δήλωσε ότι είναι χρήστης διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών.  Ο άντρας εξετάστηκε ενόρκως και αποχώρησε, ενώ από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων διευκρινίστηκε ότι δεν είχε επαφή με ανήλικο αλλά ερευνάται η συμμετοχή του στην υπόθεση.

Ο κύκλος των συμμετεχόντων στο κύκλωμα παιδοβιασμού και μαστροπείας της 12χρονης, όπως καταδεικνύουν τα στοιχεία, είναι εξαιρετικά μεγάλος και δείχνει ότι υπήρχε οργανωμένο σχέδιο καθώς το κοριτσάκι όπως κατέθεσε οδηγούνταν ακόμα και σε οίκο ανοχής από τον Ηλία Μίχο όπου παιδοβιαστές πλήρωναν για να βιάσουν το παιδάκι.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί έξι άτομα, η μητέρα της 12χρονης, ο Ηλίας Μίχος, ο Γιάννης Σοφιανίδης καθώς και τέσσερα άτομα που είχαν βιάσει επί πληρωμή την 12χρονη.

Σχετικά Άρθρα