Κολωνός: Στο πλευρό της μητέρας η μεγάλη κόρη – “Είναι δίπλα μας, δεν μας έχει παρατημένα”

 Κολωνός: Στο πλευρό της μητέρας η μεγάλη κόρη – “Είναι δίπλα μας, δεν μας έχει παρατημένα”

Στο πλευρό της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη μετά τη χθεσινή της απολογία, στάθηκε και η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας.

«Η αδερφή μου δε μου είχε δώσει κανένα σημάδι. Όταν πηγαίναμε μαζί βόλτα ήταν πολύ χαρούμενη. Στο κατάστημα του κ. Μίχου πηγαίνει δύο φορές περίπου την εβδομάδα για να βγάζει ένα χαρτζιλίκι. Πήγαινε κανονικά στο σχολείο» τόνισε η μάρτυρας, ηλικίας 19 ετών.

Ταυτόχρονα, η νεαρή κοπέλα περιέγραψε πως η μητέρα τους, όταν τα έμαθα όλα αυτά για τον Μίχο έπαθε σοκ. «Όταν την ενημέρωσε η θεία μου, η μητέρα μου πήρε εμένα και ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Πήγε κατευθείαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Κολωνού για να κάνει καταγγελία, αλλά δεν την άφησαν και τελικά πήγε την επόμενη μέρα στη ΓΑΔΑ με τη θεία μου και έκανε την καταγγελία» ανέφερε στην κατάθεση η 19χρονη.

Η νεαρή γυναίκα μάλιστα ενώπιον της ανακρίτριας υποστήριξε πως η μητέρα της δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο ακόμα και να υπήρχαν οικονομικά θέματα. «Η μαμά μου ήταν πάντα σε πρώτη θέση για ό,τι μας συνέβαινε και πάντα μας υπερασπιζόταν όταν μας μιλούσε κάποιος άσχημα. Η μάνα μου ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο και σε έχουμε οικονομικά προβλήματα. Παρά τα οικονομικά προβλήματα που έχουμε δε μας έχει λείψει ποτέ τίποτα. Η μητέρα μας είναι σε όλα δίπλα μας, τρέχει συνέχεια για να βοηθήσει την οικογένεια της και δεν μας έχει παρατημένα» κατέθεσε σύμφωνα με πληροφορίες η 19χρονη στην ανακρίτρια.

Σχετικά Άρθρα