Χαρίτσης για πετρέλαιο θέρμανσης: “Σε απόγνωση νοικοκυριά και επιχειρήσεις” – “Κυβερνητικό αλαλούμ”

 Χαρίτσης για πετρέλαιο θέρμανσης: “Σε απόγνωση νοικοκυριά και επιχειρήσεις” – “Κυβερνητικό αλαλούμ”

Αναφερόμενος στις αυξήσεις της τιμής του πετρελαίου κίνησης, ο Αλέξης Χαρίτσης σε δήλωσή του έκανε λόγο για «κυβερνητικό αλαλούμ».

Ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Μεσσηνίας, Αλέξης Χαρίτσης, αναφερόμενος στις αυξήσεις του πετρελαίου κίνησης είπε σε δήλωσή του: «Μόλις την περασμένη Παρασκευή στη Βουλή ο κ. Μητσοτάκης, όταν στριμώχτηκε από τον κ. Τσίπρα για τις εκρηκτικές αυξήσεις στο πετρέλαιο κίνησης, έσπευσε να προαναγγείλει επαναφορά της επιδότησης, υποσχόμενος πτώση της τιμής που έχει ξεπεράσει πλέον αυτή της βενζίνης», τονίζοντας ότι «σήμερα ο εκπρόσωπός του, κ. Οικονόμου, σχεδόν απέρριψε το ενδεχόμενο επιδότησης του diesel κίνησης, αδειάζοντας τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη».

Επίσης, ο Αλέξης Χαρίτσης συμπλήρωσε: «Το κυβερνητικό αλαλούμ δεν έχει τέλος. Δεν φτάνει που απορρίπτει τα απολύτως αναγκαία μέτρα μείωσης του ΦΠΑ στα τρόφιμα και του ΕΦΚ στα καύσιμα, με τις παλινωδίες και την εμμονή στην επικοινωνιακή διαχείριση, η κυβέρνηση δημιουργεί τεράστια σύγχυση και οδηγεί σε πρωτοφανή απόγνωση νοικοκυριά και επιχειρήσεις».

Σχετικά Άρθρα