Κολωνός: Συνελήφθη 34χρονος για τον βιασμό της 12χρονης

 Κολωνός: Συνελήφθη 34χρονος για τον βιασμό της 12χρονης

Χειροπέδες σε ακόμη ένα άτομο, το πέμπτο κατά σειρά (έξι μαζί με την 37χρονη μητέρα του κοριτσιού), για βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό πέρασαν το απόγευμα της Κυριακής στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο συλληφθείς είναι 34 ετών. Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι αυτή της γενετήσιας πράξης με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Υπενθυμίζεται πως χθες, Σάββατο, συνελήφθη ένας 36χρονος για την ίδια υπόθεση. Ο 36χρονος φέρεται να είναι «πελάτης» του Μίχου, προφυλακισμένου κατηγορούμενου για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος του παιδιού.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για την έκτη κατά σειρά σύλληψη για την υπόθεση συμπεριλαμβανομένης της μητέρας και αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλα εντάλματα, καθώς υπάρχουν τουλάχιστον δύο ακόμη άτομα που φέρεται να έχει αναγνωρίσει η 12χρονη από την έως τώρα έρευνα.

Να θυμίσουμε ότι αργά το βράδυ του Σαββάτου (15/10) η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε την σύλληψη με ένταλμα ενός 36χρονου Έλληνα, ο οποίος συναντήθηκε με το κορίτσι στα Σεπόλια και το βίασε. Ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα ενώ τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το νοσοκομείο Μεταξά όπου εργάζεται ως διοικητικός υπάλληλος.

Σχετικά Άρθρα