Κολωνός: ”Μου είπε ότι ήταν 17 ετών και την πίστεψα”, λέει ο 33χρονος για τον βιασμό του 12χρόνου κοριτσιού

 Κολωνός: ”Μου είπε ότι ήταν 17 ετών και την πίστεψα”, λέει ο 33χρονος για τον βιασμό του 12χρόνου κοριτσιού

Στον εισαγγελέα βρέθηκε ο 33χρονος που κατηγορείται και αυτός για τον βιασμό του 12χρόνου κοριτσιού από τον Κολωνό. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος ως παιδοβιαστής δήλωσε στους αστυνομικούς της ασφάλειας από την Αγία Βαρβάρα πως «μου είπε ότι ήταν 17 χρονών και την πίστεψα. Δεν έδωσα μεγάλη σημασία στην ηλικία».

https://twitter.com/hellenicpolice/status/1581207044077785088

Ο άντρας, ο οποίος εργάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε εργοστάσιο, φέρεται να συνομιλούσε με το κοριτσάκι μέσω της εφαρμογής Blindchat και να πραγματοποίησε δύο ραντεβού μαζί της.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, οι αστυνομικοί κατέληξαν στον συγκεκριμένο άντρα μέσα από τις αναλύσεις των εργαστηρίων, καθώς υπάρχουν ψηφιακά ίχνη και συνομιλίες, ενώ φέρεται να τον αναγνώρισε και σε φωτογραφίες ταυτότητας το κοριτσάκι.

Υπενθυμίζεται πως έχουν ταυτοποιηθεί άλλα δύο άτομα που συνομιλούσαν με το παιδί μέσω εφαρμογής. Οι άνδρες εμφανίστηκαν στη ΓΑΔΑ αυτοβούλως για να αναφέρουν πως μιλούσαν με άτομο που φαίνεται να ήταν η ανήλικη και από την έρευνα προέκυψε πως ήταν στις επαφές της 12χρονης.

Σχετικά Άρθρα