Sold out η συναυλία του ΛΕΞ στην Θεσσαλονίκη – Έφυγαν 21.000 εισιτήρια

 Sold out η συναυλία του ΛΕΞ στην Θεσσαλονίκη – Έφυγαν 21.000 εισιτήρια

Ανάρπαστα έχουν γίνει τα εισιτήρια της συναυλίας του ΛΕΞ στο Καυτανζόγλειο της Θεσσαλονίκης.

Η συναυλία είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, με πάνω από 21.000 εισιτήρια να έχουν κάνει «φτερά».Unmute

Σύμφωνα με το Voria.gr , μέχρι αυτή την ώρα έχουν πουληθεί πάνω από 21.000 εισιτήρια των 8 ευρώ, παρότι δεν έχει γίνει καμία προωθητική ενέργεια, ούτε διαφήμιση, ούτε καν έχει εκδοθεί δελτίο τύπου και όπως όλα δείχνουν θα ξεπεράσει κατά πολύ τις 25.000 θεατές που παρακολούθησαν τη συναυλία του Ιουλίου στο γήπεδο του Πανιωνίου, η οποία και χαρακτηρίστηκε ως η μεγαλύτερη ραπ συναυλία που έγινε ποτέ στη χώρα.

Χωρίς διαφήμιση, χωρίς καν αφίσα, έχει κυκλοφορήσει μόνο ένα μαύρο αφισέτο με το όνομά του, ο ΛΕΞ, που είναι γνωστός για την εσωστρέφεια του, ετοίμασε ένα πρόγραμμα με αγαπημένα στη νεολαία τραγούδια, ενώ στη σκηνή αναμένεται να ανέβει και ο φίλος του και επίσης γνωστός ράπερ Sadam, όπως συνέβη και στη συναυλία της Αθήνας.

H νύχτα είναι σίγουρο πως θα βαφτεί «κόκκινη» από τα καπνογόνα των οπαδών του που του ετοιμάζουν θερμή υποδοχή και το σαββατοκύριακο ξεκινούν οι πρόβες για το εντυπωσιακό σόου. Οι πόρτες του σταδίου θα ανοίξουν στις 19.00 και ο ΛΕΞ θα εμφανιστεί στις 21.30 σε ένα δίωρο πρόγραμμα.

Η σκηνή θα είναι αρκετά σκοτεινή (είναι άλλωστε χαρακτηριστικό γνώρισμα της ιδιοσυγκρασίας του καλλιτέχνη), ενώ αναμένεται με ανυπομονησία και το video show, ανάλογο με αυτό της Αθήνας, όπως και οι χορευτές break dance, αλλά και οι μοτοσικλέτες που εμπλούτισαν τη σκηνική του παρουσία στην ίδια συναυλία.

Ο ΛΕΞ προετοιμάζει τη συναυλία εδώ και σχεδόν δύο μήνες κι έχει δηλώσει στους συνεργάτες του πως θέλει να προσφέρει μια αξέχαστη βραδιά στην πόλη του.

Σχετικά Άρθρα