Δικηγόρος Μίχου: Ο κατηγορούμενος λέει ότι υπάρχουν μηνύματα με τη μητέρα της 12χρονης για χρηματικά ποσά

 Δικηγόρος Μίχου: Ο κατηγορούμενος λέει ότι υπάρχουν μηνύματα με τη μητέρα της 12χρονης για χρηματικά ποσά

Για οικονομικές δοσοληψίες μεταξύ του Ηλία Μίχου και της μητέρας της 12χρονης έκανε λόγο ο δικηγόρος του 53χρονου, Βασίλης Χρονόπουλος, μιλώντας για την υπόθεση στον Κολωνό, για την οποία οι αποκαλύψεις είναι συνεχείς.

«Υπάρχουν μηνύματα στο κινητό, που θα μπουν στη δικογραφία μεταξύ του 53χρονου και της μητέρας της 12χρονης» τόνισε στον ΣΚΑΙ ο κ. Χρονόπουλος.

Ερωτηθείς ο Βασίλης Χρονόπουλος αν ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι η μητέρα όχι μόνο γνώριζε, αλλά και εκβίαζε για χρηματικά ποσά, απάντησε «ακριβώς αυτό ισχυρίζεται».

Ο δικηγόρος πρόσθεσε ότι «αυτό που πρέπει να είναι πρωταρχικό μέλημα όλων μας είναι να αποκαλυφθεί ποιοι είναι πίσω από αυτή την υπόθεση. Θα δούμε αν υπάρχει κύκλωμα ή όχι. Στη δικογραφία δεν φαίνεται κάποιο κύκλωμα προς το παρόν».

Ο κ. Χρονόπουλος τόνισε ότι «με προσέγγισε η οικογένεια, οι οικείοι του 53χρονου, προχθές, να αναλάβω την υπόθεση, είπα ότι θα μιλήσω και με τον ίδιο (τον κατηγορούμενο) να δω αν μπορώ κι αν θέλω να το αναλάβω. Είπα ότι δεν θέλω να το αναλάβω, «αναγκάστηκα» από την κα ανακρίτρια . Πέρα από την ηθική απαξία που έχει αυτή η υπόθεση, η δικογραφία είναι ελλιπής προστίθενται στοιχεία, οπότε ο, τιδήποτε ειπωθεί αυτή τη στιγμή μπορεί να ανατραπεί τις αμέσως επόμενες ημέρες με τα στοιχεία που θα προστεθούν. Εκκρεμεί ακόμη να μπουν στη δικογραφία όλες οι απομαγνητοφωνήσεις, τα μηνύματα, οι απεικονίσεις από τα κινητά και όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές του βασικού κατηγορουμένου».

Από εκεί και πέρα, τόνισε ο δικηγόρος, «πιστεύω ότι θα καταλάβουμε πολλά πράγματα και θα καταλάβουμε σε ποιο βαθμό ο άνθρωπος αυτός εμπλέκεται. Το να βαρύνεται κάποιος όλες τις κατηγορίες και να υπάρχουν και άλλοι συνυπεύθυνοι και να μην βρίσκονται είναι πολύ σημαντικό».

Ο Βασίλης Χρονόπουλος διευκρίνισε ότι «είμαι επιφορτισμένος να είμαι στην υπόθεση μέχρι και το πέρας της ανάκρισης μέχρι να υπογράψω το τέλος της, δηλαδή μέχρι να κλείσει η δικογραφία. Από εκεί και έπειτα το πιο πιθανό είναι να μην την αναλάβω».

Για τον δεύτερο κατηγορούμενο ο κ. Χρονόπουλος τόνισε ότι τον δεύτερο κατηγορούμενο δεν θα τον αναλάβει γιατί έχει άλλον δικηγόρο που δεν έχει εμφανιστεί και ο οποίος έχει τη δική του υποστηρικτική γραμμή.

Σχετικά Άρθρα