Νέο ΣΟΚ: Έχουν εντοπιστεί 100 άτομα που βίασαν τη 12χρονη

 Νέο ΣΟΚ: Έχουν εντοπιστεί 100 άτομα που βίασαν τη 12χρονη

Ραγδαίες και σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό.

Το νέο στοιχείο-σοκ που έρχεται στο φως, είναι το ότι οι Αρχές έχουν εντοπίσει μέχρι στιγμής 100 χρήστες συγκεκριμένης διαδικτυακής πλατφόρμας, μέσω της οποίας αναρτούσε βίντεο και φωτογραφίες ο 53χρονος. Εκατό άτομα που φαίνεται να έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά την 12χρονη πληρώνοντας τον βιαστή και προαγωγό της.

Υπενθυμίζεται ότι ο ο 53χρονος είχε στήσει ειδικό προφίλ με τα στοιχεία του κοριτσιού εν αγνοία της, τα οποία και διαχειριζόταν ο ίδιος στην πλατφόρμα blindchat.gr, «ψαρεύοντας» για «πελάτες» – παιδεραστές της 12χρονης.

Από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών έχει γίνει γνωστό ότι μέχρι στιγμής έχουν ήδη ταυτοποιηθεί 5 άτομα τα οποία φέρεται πως βίασαν το 12χρονο κορίτσι πληρώνοντας μάλιστα το αντίτιμο των 50 ευρώ στον 53χρονο παιδοβιαστή. Ως εκ τούτου, θεωρείται θέμα χρόνου να βρεθούν στα χέρια της Αστυνομίας.

Όμως οι έρευνες συνεχίζονται με τις αστυνομικές αρχές να ιχνηλατούν την πλατφόρμα που ο 53χρονος αναρτούσε τα βίντεο και τις φωτογραφίες της ανήλικης κοπέλας.

Δικηγόρος της οικογένειας: «Δεν έχει καν εικόνα έφηβης, είναι ένα μικρό παιδί»

Η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης μιλώντας το πρωί της Τρίτης (11/10) στον ΑΝΤ1 είπε χαρακτηριστικά για το κορίτσι ότι «δεν έχει καν εικόνα έφηβης, είναι ένα μικρό παιδί» εξηγώντας ότι «δεν υπήρχε η παραμικρή υπόνοια στην οικογένεια, ότι αυτός ο άνθρωπος, μπορεί να προβεί σε τέτοιες πράξεις σε βάρος ενός παιδιού».

Η ίδια τόνισε ότι «η ζωή αυτού του παιδιού, έχει καταστραφεί» ενώ ζήτησε να εντοπιστούν όλοι αυτοί οι πάνω από 200 που προσέγγισαν τον 53χρονο όταν αυτός προσέφερε την 12χρονη για ικανοποίηση αρρωστημένων σεξουαλικών ορέξεων. «Ο “κύριος” αυτούς που προσέλκυε, τους έλεγε ότι είναι ανήλικο. Ξέρανε πού πάνε όλοι αυτοί. Πρέπει να προχωρήσει η έρευνα σε βάθος, να εντοπιστούν όλοι αυτοί» καθώς η δίωξη που έχει ασκηθεί για την υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας, δεν αφορά μόνο τον 53χρονο καταστηματάρχη και τον 42χρονο που συνελήφθη μαζί του ως «πελάτης» του, αλλά και «κάθε άλλον υπεύθυνο» που εντοπιστεί από τις Αρχές ότι εμπλέκεται στην σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση του παιδιού.

«Δεν αποκλείω να προκύψουν και άλλες υποθέσεις όπως της 12χρονης»

Η δικηγόρος της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου σημείωσε επίσης ότι: «Δεν αποκλείω να προκύψουν και άλλες υποθέσεις όπως της 12χρονης, το πιστεύω. Για να υπάρχει τόση οργάνωση, πιθανόν να υπάρχουν συνεργοί. Για έναν μήνα και, η ΓΑΔΑ, έψαχνε την υπόθεση, γι’ αυτό και είχε επαναπαυθεί ο 53χρονος» είχε αναφέρει μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στον ΑΝΤ1.

Σχετικά Άρθρα