Ηλίας Μίχος / Blindchat: Πώς εξέδιδε την 12χρονη – Αυτή είναι η εφαρμογή που χρησιμοποιούσαν οι βιαστές

 Ηλίας Μίχος / Blindchat: Πώς εξέδιδε την 12χρονη – Αυτή είναι η εφαρμογή που χρησιμοποιούσαν οι βιαστές

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τις ημέρες και τα έργα του 53χρονου παιδόφιλου βιαστή του Κολωνού, Ηλία Μίχου, προκύπτουν από την έρευνα των αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διεστραμμένος επιχειρηματίας Ηλίας Μίχος, είχε φτιάξει ειδικό προφίλ για τη 12χρονη στην εφαρμογή blindchat.gr, και το τελευταίο διάστημα για να πείθει τους πελάτες και να τσεπώνει περισσότερα χρήματα, έβαζε την μικρή να συνομιλεί με αυτούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναλύσεις, τα επιβεβαιωμένα ραντεβού τα οποία έκλεισε το κοριτσάκι υπό την πίεση του Ηλία Μίχου είναι περισσότερα από 100, τους τελευταίους 4 μήνες. Με απλά μαθηματικά, στη μικρή ασελγούσαν τουλάχιστον ένας άνδρας καθημερινά. Ο 43χρονος δε, που συνελήφθη ήταν ένας από τους βιαστές της και καταχωρημένος στο κινητό της 12χρονης και του Ηλία Μίχου ως «πελάτης».

Blindchat: Αυτή είναι η εφαρμογή που χρησιμοποιούσε ο Ηλίας Μίχος και οι υπόλοιποι παιδόφιλοι

Τα τελευταία χρόνια το online dating έχει εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό που χιλιάδες εφαρμογές σχετικά με τη συγκεκριμένη μορφή ραντεβού, αφήνοντας στην άκρη τη συνηθισμένη επαφή από κοντά με το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει. Το γνωστό ραντεβού στα τυφλά επίσης προσαρμόστηκε στη νέα εποχή μέσω μιας εφαρμογής που ονομάζεται Blindchat. Εκεί όπου ο Ηλίας Μίχος εξέδιδε την 12χρονη.

Το Blindchat δημιουργήθηκε πριν από 9 χρόνια, συγκεκριμένα το 2013 με στόχο την παροχή υπηρεσιών blind date σε εκείνους που επιθυμούν να γνωρίσουν άλλα άτομα χωρίς να αποκαλυφθεί πλήρως η ταυτότητα τους.

Όπως υποδηλώνει και το όνομα του, το Blindchat είναι μια εφαρμογή online γνωριμιών που στοχεύει κυρίως σε ραντεβού στα τυφλά. Η πλατφόρμα διασφαλίζει την ανωνυμία εκείνου που τη χρησιμοποιεί, έχοντας την ελευθερία αυτοί που συνομιλούν να ανταλλάσουν πληροφορίες χωρίς να γνωρίζουν ποιος βρίσκεται στην άλλη μεριά.

Όπως αναφέρει και στην ιστοσελίδα του πάντως δίνεται και η δυνατότητα βιντεοκλήσης εάν το θελήσουν οι συνομιλητές, ενώ δεν είναι απαραίτητη η εγγραφή στο εν λόγω σάιτ, μόνο το φύλο του χρήστη. Επίσης, δίνεται και η δυνατότητα να μην υπάρχει πλήρης ανωνυμία μόνο εάν το θελήσει ο ίδιος ο χρήστης.

Αυτός είναι ο 53χρονος Ηλίας Μίχος – Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Ο άνθρωπος που κατηγορείται ότι βίαζε και ανάγκαζε ένα 12χρονο κοριτσάκι στον Κολωνό να εκδίδεται για να κερδίζει εκείνος 50 και 70 ευρώ από κάθε παιδεραστή είναι ο Ηλίας Μίχος γεννημένος στις 30-12-1969 στο Αγρίνιο . Τα στοιχεία της ταυτότητάς του Ηλία Μίχου αλλά και οι φωτογραφίες του δόθηκαν στη δημοσιότητα ύστερα από εισαγγελική εντολή. 

Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, που κατηγορείται για τη φρίκη που ζούσε η 12χρονη από τον Κολωνό, δεν αποκλείεται να εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις. Γι’ αυτό και αποφασίστηκε η αστυνομία να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του, ώστε να αναγνωριστεί από άλλα, πιθανά θύματά του. 

Πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας, με πολιτικές φιλοδοξίες, σχέσεις με την Εκκλησία, ο 53χρονος κατηγορείται ότι είχε φτιάξει προφίλ της 12χρονης σε site γνωριμιών και από εκεί έβρισκε τους «πελάτες». Σύμφωνα με πληροφορίες από τη δικογραφία των 1.000 σελίδων, εξέδιδε το παιδί και φέρεται να είχε επαφές με περισσότερα από 200 άτομα, τα οποία και αναζητούνται από τις αρχές.

Σχετικά Άρθρα