Η ΠΑΕ ΑΕΚ επεκτείνει την συνεργασία της με την PepsiCo Hellas

 Η ΠΑΕ ΑΕΚ επεκτείνει την συνεργασία της με την PepsiCo Hellas

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η PepsiCo Hellas ανακοινώνουν την επέκταση της χορηγικής τους συνεργασίας. Στο πλαίσιο αυτό η PepsiCo Hellas αποτελεί επίσημο υποστηρικτή της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Μέσα από την πολυεπίπεδη συνεργασία οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές απόλαυσης παρέα με τα αναψυκτικά και αλμυρά σνακ της PepsiCo Hellas, στη νέα αγωνιστική έδρα της ΑΕΚ, OPAP ARENA.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, κύριος Νίκος Καραούζας δήλωσε: «Καλωσορίζουμε τα brands των PEPSI MAX και LAYS στην χορηγική μας οικογένεια και επεκτείνουμε την ήδη πετυχημένη συνεργασία μας με αυτό της GATORADE!

Προσβλέπουμε σε μια μακροχρόνια σχέση με αμοιβαία οφέλη και πολλές επιτυχίες εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων!»

Από την πλευρά της η Marketing Head των αναψυκτικών της PepsiCo Hellas, κυρία Ράνια Κυριακού, πρόσθεσε: «Με μεγάλο ενθουσιασμό ξεκινάμε αυτή τη συνεργασία, διαθέτοντας τα προϊόντα μας σε ένα υπερσύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου, στο οποίο στεγάζεται ένας ιστορικός σύλλογος. Η PepsiCo Hellas στέκεται αρωγός στους αγωνιστικούς στόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ και εύχεται μια επιτυχημένη πορεία στην ομάδα με πολλές και σημαντικές νίκες».

Σχετικά με την PepsiCo

Οι καταναλωτές απολαμβάνουν τα προϊόντα της PepsiCo 1 δισεκατομμύριο φορές την ημέρα σε περισσότερες από 200 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ο κύκλος εργασιών της PepsiCo το 2021 ξεπέρασε τα 79 δις και προήλθε κυρίως από τα προϊόντα Frito – Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker και Tropicana. Η γκάμα των προϊόντων της PepsiCo περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα από απολαυστικά τρόφιμα και ποτά, εκ των οποίων οι 23 μάρκες φέρνουν η καθεμία περισσότερο από $1δις τζίρο σε πωλήσεις.

Στην καρδιά της PepsiCo βρίσκεται η φιλοσοφία μας «“Winning with Purpose”» – η θεμελιώδης πεποίθησή μας ότι η επιτυχία της εταιρείας μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη βιωσιμότητα της
κοινωνίας. Πιστεύουμε ότι βελτιώνοντας συνεχώς τα προϊόντα τα οποία πουλάμε, λειτουργώντας
υπεύθυνα για την προστασία του πλανήτη μας και ενδυναμώνοντας τους εργαζόμενους μας σε
όλο τον κόσμο, έχουμε τα στοιχεία εκείνα τα οποία επιτρέπουν στην PepsiCo να αποτελεί μία
επιτυχημένη παγκόσμια εταιρεία, η οποία δημιουργεί μακροπρόθεσμη αξία για την κοινωνία και
τους μετόχους της. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.pepsico.com.

Σχετικά με την ΠΑΕ ΑΕΚ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ… Ένας σύλλογος, μια κίνηση μιας παρέας προσφύγων της Πόλης, μόλις δύο χρόνια μετά τον Μεγάλο Διωγμό του 1922. Η ανάγκη για τη δημιουργία ενός πυρήνα πολιτισμού, ενός φορέα που θα απαλύνει τις πίκρες, θα ενώσει τα όνειρά τους και θα τους δώσει πίσω τη χαμένη τους περηφάνια, προέβαλλε αφάνταστα μεγαλύτερη από την ανάγκη της καθημερινής επιβίωσης. Έτσι λοιπόν, το 1924, δύο χρόνια μετά την Μικρασιατική καταστροφή, μια παρέα Κωνσταντινουπολιτών αποφάσισε να ιδρύσει ένα σωματείο με την ονομασία ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ.

Η ΑΕΚ ήταν πια πραγματικότητα… Η ΑΕΚ σαν ποδοσφαιρικό σωματείο, αποτελεί ένα διαχρονικό διεκδικητή τίτλων και διακρίσεων. Στο ποδόσφαιρο έχει να επιδείξει 30 εθνικούς τίτλους (12 Πρωταθλήματα, 15 Κύπελλα, 2 Σούπερ Καπ, 1 Λιγκ Καπ), ενώ ανελλιπώς εκπροσωπεί τα ελληνικά χρώματα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ υπήρξε η πρώτη ελληνική ομάδα που έφτασε στους «8» ευρωπαϊκής διοργάνωσης και η μοναδική που έχει βρεθεί στα προημιτελικά τόσο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, όσο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, αλλά και του πάλαι ποτέ Κυπελλούχων. Κορυφαία στιγμή αποτελεί η παρουσία της στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ
την σεζόν 1976-77.

Σχετικά Άρθρα