“Bόμβα” Έντι Ράμα: “Κάναμε λαθρεμπόριο εμβολίων με τον Ιταλό ΥΠΕΞ”

 “Bόμβα” Έντι Ράμα: “Κάναμε λαθρεμπόριο εμβολίων με τον Ιταλό ΥΠΕΞ”

Μια “τρομακτική” αποκάλυψη έκανε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα. Σε ομιλία του σε εκδήλωση στο Μπέργκαμο, υποστήριξε ότι ίδιος και ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών, Λουίτζι Ντι Μάιο συμφώνησαν για λαθραία μεταφορά εμβολίων της Pfizer κατά του κορονοϊού στην Αλβανία με τη βοήθεια των μυστικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Ράμα φέρεται να είπε, ενώ ο Ντι Μάιο παρακολουθούσε: «Σήμερα λέω κάτι που κανείς δεν ξέρει. Είμαι Αλβανοϊταλός, ο Ντι Μάιο είναι ναπολιτάνος Αλβανός, κάναμε λαθρεμπόριο μαζί. Τι είδους Ιταλός ή Αλβανός είσαι αν τηρείς πάντα τον νόμο;»

Και πρόσθεσε: «Ο κόσμος φοβόταν ότι θα πέθαινε σαν το ψάρι έξω από το νερό (…). Ρώτησα τον Λουίτζι, μπορείς να μας δώσεις δόσεις τουλάχιστον για τους γιατρούς και τις νοσοκόμες; Η Pfizer είχε ένα ιμπεριαλιστικό, καπιταλιστικό συμβόλαιο με τις κυβερνήσεις: σου δίνω τα εμβόλια αλλά δεν μπορείς να τα δώσεις σε κανέναν άλλο. Κάτι που κάθε άλλο παρά χριστιανικό είναι»

«Ο Λουίτζι είπε ότι δεν μπορεί να το κάνει διότι είναι πολύ σοβαρό πράγμα. Αλλά μετά το κάναμε μέσω μιας επιχείρησης με τις μυστικές μας υπηρεσίες: Ενα απίστευτο πράγμα, ο υπουργός Εξωτερικών της Ιταλίας και ο πρωθυπουργός της Αλβανίας που πέρασαν λαθραία αγαθά για να σώσουν ανθρώπους», συνέχισε.

Σύμφωνα με τον Αλβανό πρωθυπουργό: «Δεν μπορούσαμε να κρύψουμε τα εμβόλια, έπρεπε να τα χορηγήσουμε. Οι δικηγόροι της Pfizer απείλησαν τότε να κάνουν μήνυση και ήθελαν να μάθουν πώς τους τα πήραμε, αλλά είπαμε, απλώς, από μια φίλη χώρα. Είχαμε μάθει από τους Ναπολιτάνους πως δεν πρέπει ποτέ να εγκαταλείψεις έναν φίλο μπροστά στην αστυνομία, και έτσι δεν εγκαταλείπω ποτέ έναν φίλο».

Τέλος, απευθυνόμενος στον Ντι Μάιο, ο οποίος παρακολουθούσε, είπε: «Τώρα θα έχεις τις εφημερίδες που θα σε πουν ακόμη και λαθρέμπορο. Λουίτζι, μέχρι τώρα είσαι ελεύθερος άνθρωπος».

Πηγή: ethnos.gr

Σχετικά Άρθρα