Προκλητικός Τούρκος δημοσιογράφος για το γήπεδο της ΑΕΚ: ” Το ονομάσατε Αγία Σοφία κι εμείς μια μέρα θα το κάνουμε τζαμί ”

 Προκλητικός Τούρκος δημοσιογράφος για το γήπεδο της ΑΕΚ: ” Το ονομάσατε Αγία Σοφία κι εμείς μια μέρα θα το κάνουμε τζαμί ”

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Ιμπραήμ Καραγκιούλ έκανε μια προκλητική ανάρτηση με αφορμή το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Πριν από λίγες ημέρες η ΑΕΚ εγκαινίασε το νέο της γήπεδο. Αρχικά με μια εντυπωσιακή εκδήλωση που «ακουμπούσε» πάνω στην ιστορία και τις καταβολές των «κιτρινόμαυρων», και στη συνέχεια με το ματς κόντρα στον Ιωνικό.

Οι εικόνες από το την «OPAP Arena – Αγία Σοφία», έφτασαν μέχρι την Τουρκία, αλλά όπως φαίνεται δεν άρεσαν σε μια μερίδα ατόμων που καλλιεργούν ένα προκλητικό κλίμα.

Συγκεκριμένα ο Τούρκος δημοσιογράφος, Ιμπραήμ Καραγκιούλ με ανάρτησή του στα Social Media προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Αναφερόμενος στο γήπεδο της Ένωσης έγραψε: «To γήπεδο της ΑΕΚ ονομάστηκε Αγιά Σοφία, μια μέρα θα το κάνουμε τζαμί».

Κάτω από την ανάρτηση του Τούρκου δημοσιογράφου υπάρχουν πολλοί συμπατριώτες του που τον υποστηρίζουν, ενώ αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ και άλλοι Έλληνες χρήστες απάντησαν στον Καραγκιούλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος και πρώην αρχισυντάκτης της «Yeni Safak» είναι γνωστός για τις φιλοκυβερνητικές του θέσεις. Μάλιστα, κατά τη περίοδο που ήταν αρχισυντάκτης στην «Yeni Safak» την είχε μετατρέψει σε ένα μέσο που υποστήριζε με σθένος την πολιτική του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σχετικά Άρθρα