Κολωνός: Γνωστό στέλεχος της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας ο 53χρονος βιαστής της 12χρονης (εικόνες)

 Κολωνός: Γνωστό στέλεχος της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας ο 53χρονος βιαστής της 12χρονης (εικόνες)

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία του Κολωνού, μετά και τις φρικιαστικές αποκαλύψεις που βγαίνουν στο φως για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον 53χρονο επιχειρηματία. Ο 53χρονος βίαζε τη 12χρονη υπό την απειλή όπλου και επιπλέον βιντεοσκοπούσε το παιδί, πουλώντας το υλικό στο ίντερνετ.

Έντονη “γαλάζια” πολιτική και αυτοδιοικητική δράση

Ο 53χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του aftodioikisi.gr, ήταν γνωστός Νεοδημοκράτης στην περιοχή του, ενώ η σύζυγος του είναι εκλεγμένη διαμερισματική σύμβουλος του δήμου Αθηναίων αλλά και μέλος του του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του megafono.gr, o 53χρονος είναι μέλος της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στον Κολωνό και φαίνεται να έχει καλές σχέσεις με στελέχη της κυβέρνησης όπως τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αλλά και τον υπουργό Υγείας, Θανάση Πλεύρη.

Βεβαίως, αυτό δεν σημαίνει πώς όλοι οι παραπάνω γνώριζαν ή είχαν έστω ακούσει κάτι για την εγκληματική δράση του και τις αποτρόπαιες πράξεις στην 12χρονη.

Ο 53χρονος κατηγορούμενος είναι οικογενειάρχης και καταστηματάρχης ενώ ο γιος του εργάζεται ως δημοσιογράφος σε μεγάλη εφημερίδα.

Κατά τη σύλληψή του, στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 USB που εστάλησαν για έλεγχο στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σχετικά Άρθρα