Σε πανικό ο Πούτιν – Συλλαμβάνει στρατιωτικούς μετά την έκρηξη στη γέφυρα Κερτς

 Σε πανικό ο Πούτιν – Συλλαμβάνει στρατιωτικούς μετά την έκρηξη στη γέφυρα Κερτς

Η έκρηξη στη γέφυρα της Κριμαίας «ξεχείλισε το ποτήρι» στη Ρωσία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγες ώρες μετά την καταστροφική έκρηξη στη γέφυρα της Κριμαίας, μονάδες της «εκλεκτής» επιχειρησιακής μεραρχίας Dzerzhinsky, της Εθνικής Φρουράς στη Ρωσία, που υπόκεινται σε εντολές απευθείας από τον Βλαντιμίρ Πούτιν, συλλαμβάνουν στρατιωτικούς στο κέντρο της Μόσχας.

Η έκρηξη στην γέφυρα Κερτς της Κριμαίας φαίνεται να ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει μπαράζ συλλήψεων των «υπευθύνων» για τις ήττες των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την υπηρεσία πληροφοριών της Ουκρανίας και ουκρανικών ΜΜΕ, μία σειρά «μέτρων» που στρέφονται κατά του στρατού έχει ξεκινήσει στη ρωσική πρωτεύουσα, όπου η κυκλοφορία στο κέντρο έχει αποκλειστεί.

«Είναι γνωστό ότι μέχρι τώρα έχουν γίνει πολυάριθμες συλλήψεις, κρατήσεις και αποκλεισμός του στρατού. Ταυτόχρονα, όλες οι στρατιωτικές μονάδες κατά μήκος της περιμέτρου της Μόσχας έχουν τεθεί σε επιφυλακή», αναφέρει η ουκρανική υπηρεσία πληροφοριών, όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ στην Ουκρανία.