Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας – Από την Τρίτη βροχές

 Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας – Από την Τρίτη βροχές

Φαινόμενα τοπικού χαρακτήρα σε Κυκλάδες και Κρήτη, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε ηλιοφάνεια.

Από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα ανοίξει και στην Κρήτη και στα δυτικά θα μας επισκεφθούν συννεφιές. Έτσι το βράδυ θα έχουμε γενικευμένες συννεφιές σε ολόκληρη σχεδόν στην χώρα. Η θερμοκρασία το μεσημέρι στους 25-26 στα πεδινά ηπειρωτικά, στους 22 στην Κρήτη, στους 26 στο Ιόνιο και στους 22-23 στο Αιγαίο.

Στην Αττική, θα έχουμε ηλιοφάνεια από το πρωί και από το απόγευμα συννεφιές στα ΒΔ. Η θερμοκρασία από 17 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια επίσης από το πρωί και προς το μεσημέρι συννεφιές σε Πέλλα και Ημαθία. Η θερμοκρασία από 11 έως 23 βαθμούς.

Την Κυριακή θα έχουμε σύννεφα στα βόρεια και δυτικά αλλά δεν θα δώσουν βροχές. Η θερμοκρασία στους 24 – 25 στα ηπειρωτικά, στους 27 στο Ιόνιο και στους 23 στο Αιγαίο.

Τη Δευτέρα στα κεντρικά, δυτικά και βόρεια θα έχουμε σύννεφα, ενώ βροχές δεν αναμένονται. Η θερμοκρασία στους 26-27 στην ηπειρωτική χώρα.

Την Τρίτη τα σύννεφα θα πυκνώσουν και ίσως στα δυτικά και ΒΔ θα υπάρχουν μπόρες και καταιγίδες. Η θερμοκρασία στους 24 στα δυτικά, στους 25 κεντρικά ηπειρωτικά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι άστατος στα δυτικά με κάποιες διάσπαρτες βροχές. Η θερμοκρασία στους 26 στα πεδινά και κεντρικά.

Σχετικά Άρθρα