Η απάντηση Μιθριδάτη στα σενάρια υποψηφιότητας του με τον ΣΥΡΙΖΑ

 Η απάντηση Μιθριδάτη στα σενάρια υποψηφιότητας του με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο ράπερ Μιθριδάτης απάντησε, με τον δικό του χιουμοριστικό τρόπο, στα σενάρια που τον θέλουν να κατεβαίνει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, τον οποίο γνωρίσαμε ως μέλος του συγκροτήματος των 90s «Ημισκούμπρια» σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» συζητιέται έντονα στους κύκλους της Κουμουνδούρου με την επιτροπή αξιολόγησης υποψηφιοτήτων του ΣΥΡΙΖΑ να σκέφτεται να καταθέσει πρόταση συνεργασίας από τον τραγουδιστή χιπ-χοπ.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως καθώς ο Μιθριδάτης μένει στα νότια προάστια η σκέψη είναι να του ζητήσουν να θέσει υποψηφιότητα στο Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών.

Μετά την έκδοση του δημοσιεύματος ο καλλιτέχνης πάντως με το δικό του γνωστό χιούμορ έδωσε την δική του απάντηση χωρίς να επιβεβαιώνει, ούτε όμως και να διαψεύδει κάτι μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα, πόσταρε μία φωτογραφία του πρωτοσέλιδου της εφημερίδας με κυκλωμένο το θέμα για την υποψηφιότητά του και την συνόδεψε με τη λεζάντα «Παιδιά, εκεί στα parapolitika.gr…να με ενημερώνετε γι’ αυτά, να γνωρίζω κι εγώ για να ραφτώ. Έχω και μπίζι πρόγραμμα.».