Φασούλας σε Τσιάρτα: “Είμαστε και εμείς πατριώτες, άλλαξε καφενείο”

 Φασούλας σε Τσιάρτα: “Είμαστε και εμείς πατριώτες, άλλαξε καφενείο”

Απάντηση στα απανωτά ποστ του Βασίλη Τσιάρτα στα social media για τον κομμουνισμό και το ΚΚΕ, έδωσε ο Παναγιώτης Φασούλας, ο οποίος αφενός του υπενθύμισε πως «και εμείς φορέσαμε το εθνόσημο» και «είμαστε πατριώτες», αφετέρου τον “παρακάλεσε” να «αλλάξει καφενείο».

Αναλυτικά στο story του, ο Παναγιώτης Φασούλας ανέφερε: «Βασίλη άλλαξε καφενείο να χαρείς σε παρακαλώ. Δεν είναι καλή επιρροή αυτό που πηγαίνεις. Το εθνόσημο το φορέσαμε, το τιμήσαμε και μας τίμησε όλους. Μην μας ξεχωρίζεις. Είμαστε κι εμείς εδώ κι είμαστε κι εμείς πατριώτες».

Θυμίζουμε πως ο Βασίλης Τσιάρτας είχε γράψει: Τελικά δεν έπρεπε να είναι ερώτηση αλλά απαίτηση να κλείσει η ξεπερασμένη πλέον φάμπρικα των συμμοριτών κομμουνιστών. Νιώθω περήφανος που τίμησα το εθνόσημο, σε αντίθεση με εσάς που το σιχαίνεστε. Όσο για τα 5 γήπεδα, θα έχουν και 5 δικέφαλους αετούς που θα ενοχλούν τα αδέρφια σας τους Τούρκους… Αυτοί είστε».

Σε προηγούμενη ανάρτηση ανέφερε «εμείς γιατί καθυστερούμε;», σε είδηση που έλεγε πως στην Ουκρανία τέθηκε εκτός νόμου το κομμουνιστικό κόμμα.

Σχετικά Άρθρα