Αίγινα: Σοκάρει η περιγραφή του θύματος του άγριου ξυλοδαρμού

 Αίγινα: Σοκάρει η περιγραφή του θύματος του άγριου ξυλοδαρμού

Σοκάρει η περιγραφή του ξενοδόχου Φίλιππου Τζαρίμα για τον άγριο ξυλοδαρμό του ίδιου και της μητέρας του στην Αίγινα το 2021.

«Στον χώρο του ξενοδοχείου που διατηρώ, είδαμε δύο ανθρώπους άγνωστους σε εμάς, οι οποίοι φερόντουσαν περίεργα. Κοίταζαν και πηγαινοέρχονταν στον χώρο του πάρκινγκ. Κατευθυνθήκαμε προς το μέρος τους, ήρθαν και αυτοί προς το δικό μας. Δυστυχώς πίσω από εμάς ήταν το παιδί μου, το οποίο ήταν τεσσάρων ετών τότε. Ένας από τους δύο απευθύνθηκε σε μένα ρωτώντας με προς τα πού είναι η θάλασσα. Προφανώς ήθελε να μου αποσπάσει την προσοχή. Την ώρα που του δείχνω εγώ από την άλλη πλευρά και γυρνάω το κεφάλι μου, μου έριξε την πρώτη γροθιά. Έπεσα κάτω παρασέρνοντας τον τετράχρονο γιο μου, χτυπώντας τον με τον αγκώνα στο πρόσωπο και πλακώνοντας τον όπως έπεσα κάτω. Σηκώθηκα και άρχισα να φωνάζω “βοήθεια αστυνομία” ώστε να τρομοκρατηθούν και να μαζευτεί κόσμος και να βοηθήσει ή να τρομοκρατηθούν και να φύγουν, πράγμα που έγινε.

Την ώρα που χτύπησαν εμένα, χτύπησαν και την μητέρα μου. Την χτύπησαν με σιδερογροθιές, τις οποίες και βρήκε το τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, στο σπίτι εκείνου που χτύπησε την μητέρα μου. Της έφερε αρκετά πλήγματα στο κεφάλι, της έσπασε τη μύτη, τα δόντια, την κάτω σιαγόνα, ζυγωματικά, ινιακό οστό. Η μητέρα μου έχει μεγάλο πρόβλημα αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο Φίλιππος Τζαρίμας μιλώντας στην εκπομπή “Ανοιχτή Επικοινωνία” του OPEN.

«Ευελπιστούμε η σύλληψη να γίνει και προφυλάκιση. Είμαστε ανακουφισμένοι. Τουλάχιστον έχει πάψει να υφίσταται όλος αυτός ο τρόμος που είχαμε όλον αυτόν τον καιρό, μήπως ξαναέρθουν», σημείωσε.

Όπως επιβεβαίωσε, όλα έγιναν επειδή η μητέρα του είχε κάνει καταγγελίες για ηχορύπανση σε νυχτερινό μαζί.

«Του είχαμε πει με ωραίο τρόπο να βάλει ηχομόνωση γιατί το συγκεκριμένο μαγαζί άνοιγε στις 5 τα χαράματα και έκλεινε στις 2-3 το μεσημέρι, την επόμενη μέρα. Αναγκάστηκε η μητέρα μου να κάνει κάποιες καταγγελίες στον Δήμο, έκανε και κάποιες εκκλήσεις στην αστυνομία, ως προς την ηχορύπανση. Ο άνθρωπος αυτός επειδή ενοχλήθηκε από το συγκεκριμένο γεγονός, σκέφτηκε ότι πρέπει να μας βγάλει από τη μέση. Οι επόμενες κινήσεις θα είναι στα δικαστήρια φυσικά», τόνισε ο ξενοδόχος.

Σχετικά Άρθρα