Μήνυση κατά της Intellexa από τον Θανάση Κουκάκη – “Θα υπάρξουν νέες αποκαλύψεις”

 Μήνυση κατά της Intellexa από τον Θανάση Κουκάκη – “Θα υπάρξουν νέες αποκαλύψεις”

Με αναρτήσεις του στο Twitter ο Θανάσης Κουκάκης ανακοίνωσε πως με μήνυσή του ζητεί «να εξετάσει η Δικαιοσύνη τη νομιμότητα των εξαγωγών spyware που φέρεται να κάνει από τη χώρα μας η Intellexa, καθώς τα στοιχεία που έχουν ως σήμερα δημοσιευθεί περιγράφουν ως πλήρως παράνομες τις εν λόγω δραστηριότητες».

Επίσης, ο κ. Κουκάκης επικρίνει το γεγονός ότι «παρά τις αποκαλύψεις των υποθέσεων παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη και του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Χρήστου Σπίρτζη, η κυβέρνηση εξακολουθεί να παρέχει θεσμική ασυλία στην Intellexa και στους Φέλιξ Μπίτζιο, Tal Dilian και Sara Hamou. Έως και σήμερα δεν έχει κινηθεί με οποιοδήποτε τρόπο ώστε να περιορίσει τη χρήση του Predator».

Εκτιμά επίσης ότι «καθώς σε λιγότερο από ένα μήνα η PEGA θα βρίσκεται στην Αθήνα για να ερευνήσει για τις υποκλοπές και τη χρήση του Predator στη χώρα μας, θα υπάρξουν νέες αποκαλύψεις που θα συμβάλουν στην ταχύτερη διερεύνηση της υπόθεσης και θα δείξουν το βάθος της εμπλοκής του κράτους».

Σχετικά Άρθρα