Αίγινα: Εξιχνιάστηκε συμβόλαιο θανάτου σε βάρος γνωστής ξενοδόχου και του γιου της

 Αίγινα: Εξιχνιάστηκε συμβόλαιο θανάτου σε βάρος γνωστής ξενοδόχου και του γιου της

Μια περίεργη ιστορία με σφραγισμένο συμβόλαιο θανάτου, σε βάρος γνωστής ξενοδόχου της Αίγινας και του γιου της μπροστά στα μάτια του 4χρονου εγγονού της, εξιχνίασε η Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής μετά από έρευνες που εξελίσσονταν με άκρα μυστικότητα για έναν ολόκληρο χρόνο, και κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά.

Κεντρικά πρόσωπα, η 67χρονη επιχειρηματίας, ο γιος της και ένας ιδιοκτήτης νυχτερινού καταστήματος στην περιοχή της Καλλιθέας, ο οποίος φέρεται να είχε διαφορές με την ξενοδόχο γιατί η γυναίκα του έκανε μηνύσεις για ηχορύπανση καθώς το μπαρ που διατηρεί βρίσκεται κάτω από το διαμέρισμα της, με αποτέλεσμα οι δυο πλευρές να οδηγούνται διαρκώς στις αρχές.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο ιδιοκτήτης φέρεται να «ναύλωσε» τρία άτομα, – δύο Έλληνες και έναν Αλβανό- και να τους έδωσε την εντολή να «τακτοποιήσουν» τη γυναίκα και τον γιο της. Και το έκαναν.

Τον Αύγουστο του 2021, οι τρεις εκτελεστές, σύμφωνα με την Αστυνομία, του συμβολαίου θανάτου, μετέβησαν στην Αίγινα, όπου διατηρεί το ξενοδοχείο η ηλικιωμένη και μπροστά στα μάτια του 4χρονου εγγονού της, «σακάτεψαν» στο ξύλο την ίδια και τον γιο της. Μάλιστα, ήταν τόσο άγρια η επίθεση, που το παιδάκι παρασύρθηκε και τραυματίστηκε και αυτό.

Η γυναίκα δε, ήταν τόσο άσχημα χτυπημένη που χρειάστηκε να παραμείνει για ημέρες διασωληνωμένη στην Εντατική, ενω και ο γιος της ηταν σε άθλια κατάσταση. Αυτος ηταν και ο λόγος που σε βάρος των εμπλεκομένων σχηματίστηκε δικογραφία γοα απόπειρα ανθρωποκτονίας, πρόκληση βαρέων σωματικών βλαβών και παράβαση του νόμου πέρι όπλων.

Οι πληροφορίες λένε οτι οι τρεις φυσικοί αυτουργοί έχουν ομολογήσει πως «ναυλώθηκαν» από άτομο χωρίς να τον κατονομάζουν για να ξυλοκοπήσουν την ξενοδόχο και τον γιο της ενω δεν ανέφεραν και ποσό.

Ωστόσο, οι έμπειροι αξιωματικοί της Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής που «δούλευαν» μυστικά για έναν χρόνο την υπόθεση, έχουν δέσει σε μια κόλλα χαρτί τους εμπλεκόμενους κάνοντας λόγο για εξιχνίαση συμβολαίου θανάτου.

Σχετικά Άρθρα