Χαλκιδική: Ανακάλυψαν κρυφή κάμερα σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο – Θύματα άλλα 10 ζευγάρια

 Χαλκιδική: Ανακάλυψαν κρυφή κάμερα σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο – Θύματα άλλα 10 ζευγάρια

Περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση με την κρυφή κάμερα σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στη Χαλκιδική.

Η 25χρονη που έκανε την καταγγελία ήταν εργαζόμενη σε κατάστημα εστίασης που επίσης κατείχε ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου καταλύματος.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο ιδιοκτήτης προσφέρθηκε ο ίδιος να παραχωρήσει το δωμάτιο στη νεαρή προκειμένου να διαμείνει εκεί μαζί με τον σύντροφό της για να εξοικονομήσουν χρήματα. Έτσι και έγινε τελικά, καθώς η νεαρή δέχθηκε την πρόταση, σύμφωνα με το voria.gr.

Ωστόσο, η στιγμή που σόκαρε το ζευγάρι ήταν όταν ο 26χρονος πήγε να φορτίσει το κινητό σε μία πρίζα απέναντι από το κρεβάτι τους και διαπίστωσε ότι εκεί υπήρχε μία συσκευή, που όπως προέκυψε ήταν καταγραφικό μηχάνημα εικόνας και ήχου.

Μόλις επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη κατήγγειλαν το περιστατικό στο τμήμα Ασφαλείας Παύλου Μελά, το οποίο και χειρίζεται ακόμα την υπόθεση.

Αστυνομικές πηγές σημειώνουν στο ίδιο μέσο πως γίνεται λόγος για ακόμα 10 ζευγάρια που φέρονται να έχουν πέσει θύματα τέτοιων καταγραφών στο ίδιο κατάλυμα.

Από μέρα σε μέρα αναμένεται η ανάλυση του υλικού από την ΕΛ.ΑΣ. για να εξακριβωθεί αν όντως απεικονίζει και άλλα ζευγάρια που είχαν καταλύσει εκεί τις προηγούμενες ημέρες από την καταγγελία.

«Έβαλα την κάμερα για να μην με κλέβουν»

Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου, ο ιδιοκτήτης δεν συνελήφθη, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Όταν κλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες να δώσει εξηγήσεις στους αστυνομικούς αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι είχε εγκαταστήσει το καταγραφικό-κάμερα για να ελέγχει τον χώρο ώστε να μην κλαπεί κάτι.

Πηγή: voria.gr

Σχετικά Άρθρα