Σοκ στον Βόλο: Την κρατούσε αλυσοδεμένη για 5 μέρες – Πώς σώθηκε

 Σοκ στον Βόλο: Την κρατούσε αλυσοδεμένη για 5 μέρες – Πώς σώθηκε

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε η 38χρονη γυναίκα για πέντε ολόκληρες μέρες στη Νέα Ιωνία του Βόλου, όπου 58χρονος άνδρας την κρατούσε αλυσοδεμένη για τουλάχιστον πέντε ημέρες. Σύμφωνα με την ίδια την κακοποιούσε και σεξουαλικά.

Τέλος, στο δράμα της γυναίκας έβαλαν οι γείτονες, οι οποίοι κάποια στιγμή άκουσαν φωνές και κάλεσαν την αστυνομία. Άμεσα στο σημείο έφτασαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, με τους γείτονες να τους υποδεικνύουν το σημείο όπου ακούγονταν οι φωνές.

Αφού βρήκαν το διαμέρισμα και χτύπησαν το κουδούνι, τους άνοιξε ένας ημεδαπός. Στην ερώτηση των αστυνομικών τι «συμβαίνει εδώ» τους απάντησε ότι «όλα είναι καλά», σύμφωνα με το MEGΑ. Οι αστυνομικοί, όμως, διέκριναν μια γυναίκα μέσα στο σπίτι η οποία τους έκανε κάποια νοήματα.

Οι άνδρες της ΔΙΑΣ μπήκαν μέσα, με τη γυναίκα να καταγγέλλει ότι τη βίαζε ο σύντροφός της με την απειλή όπλου.

Μετά από έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι βρέθηκε, μεταξύ άλλων, μία καραμπίνα, για την οποία είχε άδεια ο 58χρονος και ένα πολεμικό όπλο.

Ο 58χρονος συνελήφθη με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, σεξουαλικής κακοποίησης, νόμου περί όπλων, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες.