Πηγές ΝΔ για Ανδρουλάκη: “Μόνο αοριστολογίες” – “Συντάχθηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ”

 Πηγές ΝΔ για Ανδρουλάκη: “Μόνο αοριστολογίες” – “Συντάχθηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ”

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας σχολίασαν την κατάθεση του Νίκου Ανδρουλάκη στην Εξεταστική Επιτροπή, λέγοντας πως δεν προσέφερε κάτι ουσιαστικό στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, υποστήριξαν πως ήταν «μια κατάθεση γεμάτη αοριστολογίες, χωρίς κανένα συγκεκριμένο στοιχείο ή απαντήσεις στα καίρια ερωτήματα που του τέθηκαν. Κατήγγειλε ότι δεν έγινε σεβαστή η ιδιότητα του, όμως απέφυγε επιμελώς να απαντήσει αν το πολιτικό προσωπικό της χώρας πρέπει να εξαιρείται από την άρση απορρήτου. Επιπλέον, είναι χαρακτηριστικό ότι δεν κατέθεσε ούτε μία πρόταση για την αναβάθμιση της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών».

Επιπλέον, σχολίασαν πως ο κ. Ανδρουλάκης «επισήμανε ότι δεν έχει στοιχεία πως η ΕΥΠ χρησιμοποιεί το predator, ενώ στην ερώτηση αν έχει στοιχεία για την εμπλοκή του Πρωθυπουργού, το μόνο που βρήκε να απαντήσει ήταν ότι “δεν είναι μάντης”».

Έπειτα, προσθέτουν πως «την ίδια στιγμή, υποβάθμισε τις ηχηρές αποκαλύψεις Ρουμπάτη για την παρακολούθηση Πιτσιόρλα, συντασσόμενος σε απόλυτο βαθμό με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Τέλος, καταλήγουν ότι «είναι λυπηρό να δηλώνει ο αρχηγός του τρίτου κοινοβουλευτικού κόμματος ενώπιον της Επιτροπής ότι είναι διατεθειμένος να απαντήσει στις ερωτήσεις βουλευτών, ανάλογα με το ποιο πρόσωπο τις θέτει, ευτελίζοντας έτσι τον θεσμό του βουλευτή του ελληνικού Κοινοβουλίου».

Σχετικά Άρθρα