Πολυτεχνειούπολη: Βίντεο ντοκουμέντο από ληστεία σε καφετέρια του Ζωγράφου

 Πολυτεχνειούπολη: Βίντεο ντοκουμέντο από ληστεία σε καφετέρια του Ζωγράφου

Τη δράση δύο μελών από τη δεύτερη συμμορία που εξαρθρώθηκε στις φοιτητικές εστίες του Ζωγράφου, καταγράφεται σε βίντεο ντοκουμέντο.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το newsit.gr δύο από τα μέλη της δεύτερης συμμορίας που λυμαίνονταν τις φοιτητικές εστίες στην Πολυτεχνειούπολη, μπαίνουν οπλισμένοι, φορώντας κουκούλες full face σε καφετέρια στου Ζωγράφου, απειλούν τους εργαζόμενους, χτυπούν έναν από αυτούς, “σηκώνουν” το χρηματοκιβώτιο και εξαφανίζονται.

Η συγκεκριμένη ληστεία, έγινε τον Μάρτιο του 2022. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, δύο από τα μέλη της συμμορίας φτάνουν στο κατάστημα που έχουν στοχοποιήσει στην περιοχή του Ζωγράφου στις 12:48 τα ξημερώματα με μηχανάκι, το οποίο αφήνουν αναμμένο ακριβώς έξω από το μαγαζί.

Το κατάστημα μόλις έχει κλείσει και μέσα βρίσκονται μόνο οι υπάλληλοι. Ο πρώτος από τους δύο, όπως φαίνεται, δεν δίνει σημασία στην πρώτη υπάλληλο που συναντούν και προχωράει προς το εσωτερικό του καταστήματος. Ο δεύτερος την απειλεί με χρήση όπλου και την κλείνει στην τουαλέτα.

Όταν φτάνουν στον χώρο που βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο του μαγαζιού, χτυπούν τον υπάλληλο που βρίσκεται εκεί και τον αναγκάζουν να τους δείξει που βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο. Ο δράστης το παίρνει και φεύγει τρέχοντας.

Μέσα σε 1,5 λεπτό τα δύο μέλη της συμμορίας έχουν εισβάλλει στο μαγαζί, έχουν διαπράξει τη ληστεία και έχουν εξαφανιστεί.

Η δεύτερη συμμορία που δρούσε στην Πολυτεχνειούπολη και άλλες περιοχές της Αττικής και λυμαίνονταν τις φοιτητικές εστίες, απαριθμούσε 24 μέλη και είχε διαπράξει συνολικά 27 ληστείες. Διέπρατταν ληστείες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με full face και φορώντας γάντια, προκειμένου να αποφύγουν την ταυτοποίηση τους.

Πηγή: newsit.gr