Απίστευτη γκάφα Μπάιντεν: Ρωτούσε “που είναι” για βουλευτή που έχει πεθάνει (vid)

 Απίστευτη γκάφα Μπάιντεν: Ρωτούσε “που είναι” για βουλευτή που έχει πεθάνει (vid)

Άλλο ένα βίντεο με τον Τζο Μπάιντεν γίνεται viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ταυτόχρονα ακόμη ένα επιχείρημα υπέρ της άποψης πως ο πλανητάρχης δεν είναι σε θέση να ασκεί τα καθήκοντά του.

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών έδωσε ξανά λαβή σε όλους όσοι λένε ότι ο ίδιος τα ‘χει εν πολλοίς… χαμένα, αναζητώντας μια βουλεύτρια που πέθανε τον Αύγουστο σε τροχαίο ατύχημα. Κατόπιν, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ο Μπάιντεν απευθύνεται εκ νέου στο πουθενά.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στον Λευκό Οίκο για την πείνα, τη διατροφή και την υγεία στη χώρα του, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ρώτησε πού ήταν η βουλεύτρια Τζάκι Γουαλόρσκι, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα τον φετινό Αύγουστο.

«Η Τζάκι, πού είναι η Τζάκι;», ακούγεται να ρωτά ο 79χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ, για να του υπενθυμίσουν μάλλον ότι δεν βρίσκεται στη ζωή η εκλιπούσα βουλευτής του Κογκρέσου.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους εδώ, συμπεριλαμβανομένων των δικομματικών εκλεγμένων αξιωματούχων όπως ο βουλευτής McGovern, ο γερουσιαστής Braun, ο γερουσιαστής Booker, η Τζάκι, Τζάκι είσαι εδώ;» ακούγεται να λέει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζο Μπάιντεν φαίνεται να μιλά… στο κενό, ούτε που ο ίδιος φαντάζει χαμένος στο διάστημα, με τους χρήστες των social media να εκφράζουν πάλι ανησυχίες για την υγεία του.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Τζο Μπάιντεν βρέθηκε για πολλοστή φορά σε μεγάλη αμηχανία, όταν φάνηκε να τα χάνει της στιγμή που αποχωρούσε από το βάθρο μετά το τέλος της ομιλίας του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Την ώρα που οι παρευρισκόμενοι τον χειροκροτούσαν θερμά για όσα είπε, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών άρχισε να αναζητά τον δρόμο για να φύγει από το βάθρο.

Τότε σάστισε, σταμάτησε απότομα και άρχισε να κοιτά γύρω του με μια έκφραση σύγχυσης χαραγμένη στο πρόσωπό του.

Στη συνέχεια, άρχισε να ρωτά όποιον έβρισκε από κάτω πώς θα μπορούσε να κατέβει από το βάθρο, κάνοντας μάλιστα μερικά ασταθή βήματα.

«Ο Τζο Μπάιντεν είναι εντελώς χαμένος στη σκηνή. Τρομακτικό και λυπηρό», έγραψε στο Twitter ο Στιβ Γκεστ, σύμβουλος επικοινωνίας του γερουσιαστή Τεντ Κρουζ.

Κατόπιν αυτού, ένας άνδρας πήρε στα χέρια του το μικρόφωνο και είπε: «Ε, κύριε Πρόεδρε, σας ευχαριστώ», την ώρα που ο 79χρονος πλανητάρχης περιπλανιόταν σα χαμένος στο διάστημα πάνω στο βάθρο των ομιλητών.

Αυτό προκάλεσε περαιτέρω σύγχυση στον Τζο Μπάιντεν, αν και σιγά-σιγά άρχισε να βρίσκει τον δρόμο της αποχώρησής του από το βάθρο, σταματώντας κάθε λίγα βήματα για να κοιτάξει πίσω του.

Το επίμαχο βίντεο έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ως άλλο ένα επιχείρημα υπέρ της άποψης ότι ο πλανητάρχης δεν είναι σε θέση να ασκεί τα καθήκοντά του.

Σχετικά Άρθρα