Λιοντάρι στη φωτογράφιση του Κώστα Μανωλά, για τη νέα του ομάδα: Τρόμαξε ο έμπειρος αμυντικός με τον βρυχηθμό του (vid)

 Λιοντάρι στη φωτογράφιση του Κώστα Μανωλά, για τη νέα του ομάδα: Τρόμαξε ο έμπειρος αμυντικός με τον βρυχηθμό του (vid)

Τρομακτική η πρώτη εμπειρία του Κώστα Μανωλά με τη νέα του ομάδα. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, για τις ανάγκες της πρώτης του φωτογράφισης με τα χρώματα της νέας του ομάδας της Σαρζά απ’ τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, βρέθηκε τετ α τετ με ένα λιοντάρι!

Οι επικεφαλής της ομάδας είχαν την ιδέα να φέρουν στο πλατό ένα… κανονικό λιοντάρι προκειμένου να φωτογραφηθεί δίπλα στο νέο «λιοντάρι της άμυνας» της Σαρζά. Μόνο που όταν το πραγματικό λιοντάρι βρυχήθηκε δυνατά, ο Μανώλας τα χρειάστηκε. Ο τρόμος του καταγράφηκε σε βίντεο κι έγινε αμέσως viral. Δεν μπορεί πάντως κανείς να τον αδικήσει για την αντίδρασή του…

Δείτε το βίντεο

Οι λύκοι του Ντιέγκο Κόστα

Προ εβδομάδων ο Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος μεταγράφηκε στη Γουλβς, χρειάστηκε να παίξει στο βίντεο της παρουσίασής του κρατώντας τρεις λύκους!

Μάλιστα, δεν έκρυψε τον φόβο που ένιωσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων: «Φοβήθηκα μέχρι θανάτου. Κρατώντας αυτή την αλυσίδα σκεφτόμουν: “Κι αν αυτός ο λύκος σκεφτεί να πηδήξει πάνω μου; Επειδή η κυρία που τους εκπαίδευε συνέχισε να τους καλεί, τους ζήτησε να κινηθούν λίγο αλλά οι λύκοι δεν έκαναν τίποτα. Φοβήθηκα λίγο. Αυτοί ήταν λύκοι, όχι σκύλοι. Ήταν μια cool εμπειρία αλλά όχι πολύ άνετη. Έχω πέντε σκυλιά, αλλά δεν είναι λύκοι!».

Σχετικά Άρθρα