Εξαφάνιση Ευρυδίκης: Κανένα ίχνος της 48χρονης στον βυθό – Έως τα 72 μέτρα καταδύθηκε το ρομπότ

 Εξαφάνιση Ευρυδίκης: Κανένα ίχνος της 48χρονης στον βυθό – Έως τα 72 μέτρα καταδύθηκε το ρομπότ

Χωρίς αποτέλεσμα έληξαν οι έρευνες για 6η συνεχή μέρα στη λίμνη Κρεμαστών στην Ευρυτανία, για τον εντοπισμό της 48χρονης γυναίκας που αγνοείται από την περασμένη Πέμπτη.

Οι Αρχές έχουν στήσει μεγάλη επιχείρηση αναζήτησης στη λίμνη Κρεμαστών, αφού το αυτοκίνητο της 48χρονης βρέθηκε στη Γέφυρα της Ταρτάνας το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου και εξετάζεται το ενδεχόμενο η γυναίκα να έδωσε τέλος στη ζωή της πέφτοντας στα νερά της λίμνης.

Στο έργο της αναζήτησης την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, συνέδραμε υποβρύχιο drone της εθελοντικής διασωστικής ομάδας Ο.Φ.Κ.ΑΘ. που ήρθε από τη Θεσσαλονίκη.

Το μηχάνημα σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα erytanika.gr κατήλθε στον βυθό σε βάθος δεκάδων μέτρων ακολουθώντας το στίγμα που είχε δώσει το σόναρ του Ερυθρού Σταυρού και τα σημεία που υπέδειξαν οι βατραχάνθρωποι του Λιμενικού, ωστόσο δεν εντόπισε ίχνη της αγνοούμενης.

Φαίνεται πως το εύρημα τελικά δεν αφορά ανθρώπινο σώμα αλλά σωρό από πέτρες και κορμούς δέντρων.

Οι κακές καιρικές συνθήκες καθυστέρησαν τις έρευνες που ξεκίνησαν λίγο πριν τι 15:00 το μεσημέρι της Τρίτης. Έφθασε σε βάθος 72 μέτρων και χαρτογράφησε όλα τα πιθανά σημεία, ωστόσο δεν εντόπισε κάποιο στοιχείο που να σχετίζεται με την 48χρονη.

«Αποκλείσαμε τα δύο σημεία που μας υπέδειξαν οι άνθρωποι του Λιμενικού και έτσι αύριο με το πρώτο φως της ημέρας θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε το πεδίο της έρευνας», δήλωσε ο πρόεδρος του Ο.Φ.Κ.Α.Θ, Χρήστος Ράμος και πρόσθεσε: Η σορός μπορεί να είναι οπουδήποτε, η έρευνα είναι σε εξέλιξη δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα, ακόμα και η γυναίκα να μη βρίσκεται μέσα στο νερό», είπε μιλώντας στο Μega.

Σχετικά Άρθρα