Κακλαμάνης: Αυτή τη στιγμή η μισή Ευρώπη δυστυχώς είναι υπό το πέπλο της ακροδεξιάς

 Κακλαμάνης: Αυτή τη στιγμή η μισή Ευρώπη δυστυχώς είναι υπό το πέπλο της ακροδεξιάς

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, στη συνέντευξή του στον Realfm 97,8 ανέφερε ότι «αυτή τη στιγμή η μισή Ευρώπη δυστυχώς είναι υπό το πέπλο της ακροδεξιάς. Ούτε κεντροδεξιά ούτε δεξιά. Ακροδεξιά».

«13,5 εκατ. Γάλλοι ψήφισαν Λεπέν, το θυμάστε;» πρόσθεσε.

«Αυτό είναι μια κραυγή αγωνίας που δυστυχώς δείχνει ότι επιστρέφουμε στο κράτος – έθνος. Διότι αυτή η ομοσπονδιακή Ευρώπη απέτυχε» σχολίασε.«Την Ελλάδα προσωπική μου άποψη είναι ότι την συμφέρει να κερδίσει τις εκλογές ο Ερντογάν και όχι οι χαρβαντιανοί της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που είναι πιο σκληροί εθνικιστές από τον Ερντογάν και πιο επικίνδυνοι γιατί μιλούν πιο άνετα με τους δυτικούς. Αν θα το δείτε ιστορικά όλες οι διώξεις που υπέστη ο ελληνισμός στην Μικρά Ασία και στην Κωνσταντινούπολη δεν έγιναν από ισλαμικές κυβερνήσεις, έγιναν από τις άλλες κυβερνήσεις» επεσήμανε ο κ. Κακλαμάνης.

«Εκτιμώ, δεν κοιτάω τις δημοσκοπήσεις, ότι θα κριθεί στην καθημερινότητα του πολίτη» είπε για τις εκλογές. «Κάνω τις περιοδείες μου στις γειτονιές. Εκεί θα κριθεί η επόμενη εκλογική αναμέτρηση» συμπλήρωσε.

Σχετικά Άρθρα