Παραδοχή του πατέρα για κακοποίηση στο 4 μηνών βρέφος – Όπλα και ναρκωτικά στο σπίτι

 Παραδοχή του πατέρα για κακοποίηση στο 4 μηνών βρέφος – Όπλα και ναρκωτικά στο σπίτι

Ο δράστης παραδέχτηκε πως φέρθηκε βίαια στο 4 μηνών κοριτσάκι του επειδή έκλαιγε κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα το βρέφος να δίνει μάχη για την ζωή του στο Παίδων «Αγία Σοφία». Ναρκωτικά και όπλα βρέθηκαν στο σπίτι.

Από εκεί κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο νοσοκομείο της Καλαμάτας και στη συνέχεια στο Παίδων, ενώ ήδη από το νοσοκομείο Καλαμάτας ενημερώθηκε η τοπική Ασφάλεια για το συμβάν και πως το παιδί έφερε εμφανή τραύματα και συμπτώματα «συνδρόμου ανατάραξης». Με τη σειρά της η Ασφάλεια Καλαμάτας ενημέρωσε τις Αρχές στην Αθήνα και όταν το ζευγάρι έφτασε εκεί, προσήχθησαν αμέσως στις αστυνομικές Αρχές, όπου εξεταζόμενος ο πατέρας παραδέχτηκε πως ενώ η γυναίκα του και μητέρα του παιδιού έλειπε στην εργασία της και εκείνος «φύλαγε» το παιδί, το κοριτσάκι έκλαιγε και εκείνος εκνευρίστηκε, το πίεσε πολύ και το ταρακούνησε με βία.

Στην κατ’ οίκο έρευνα της οικογένειας που ακολούθησε, εντοπίστηκε ένα φυτό κάνναβης, ένα πιστόλι και σφαίρες που κατείχαν παράνομα και συνελήφθησαν και οι δύο γονείς, ο πατέρας για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του παιδιού του, ενδοοικογενειακή βία, για τον νόμο περί ναρκωτικών και περί όπλων και η μητέρα για τις δύο τελευταίες κατηγορίες καθώς αυτά τα κατασχεθέντα τα κατείχαν από κοινού στην οικία τους και θα οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα Κυπαρισσίας. Το κοριτσάκι τους νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση και οι γιατροί του Παίδων δίνουν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, καθώς έχει σχηματιστεί εις βάρος του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και το πρωί της Δευτέρας αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιων των εισαγγελικών αρχών της Κυπαρισσίας.

Σχετικά Άρθρα