Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν πέντε άτομα για παράνομη μεταφορά μεταναστών

 Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν πέντε άτομα για παράνομη μεταφορά μεταναστών

Συνελήφθησαν συνολικά πέντε άτομα που φέρονται εμπλέκονται σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών, από αστυνομικούς της ομάδας πρόληψης και καταστολής εγκληματικότητας Βόλβης της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης και δικυκλιστών αστυνομικών ομάδας «Ζ» της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης

Συγκεκριμένα, χθες πρωινές ώρες, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των διοδίων Ασπροβάλτας, συνελήφθη 38χρονος αλλοδαπός άντρας, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε σε αστυνομικό έλεγχο, μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.αυτοκίνητο τρείς αλλοδαπούς που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων. Επίσης στην Εγνατία Οδό, στο ύψος διοδίων Αναλήψεως, συνελήφθη 24χρονος αλλοδαπός, καθώς μετέφερε παράνομα, με Ι.Χ. όχημα, οκτώ αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια. Επιπρόσθετα, σε σημείο της Εγνατίας Οδού που θα ήταν και ο τελικός προορισμός της παράνομης μεταφοράς, εντοπίστηκαν να αναμένουν και συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί συνεργοί του συλληφθέντα, ηλικίας 47 και 21 ετών.

Μεσημβρινές ώρες της ίδιας ημέρας, στην ευρύτερη περιοχή του Παλαιού Σταθμού, συνελήφθη και 29χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μετέφερε παράνομα με Ι.Χ. αυτοκίνητο δύο αλλοδαπούς που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Οι πέντε συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους από αστυνομικούς των Τμημάτων Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, Αγίου Αθανασίου και Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Σχετικά Άρθρα