Χαμός με Πορτοσάλτε – Κυρίτση: “Τέσσερις με έναν κι εγώ είμαι ο τραμπούκος;”

 Χαμός με Πορτοσάλτε – Κυρίτση: “Τέσσερις με έναν κι εγώ είμαι ο τραμπούκος;”

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Άρη Πορτοσάλτε και τον Γιώργο Κυρίτση στον ΣΚΑΙ.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο Γιώργος Κυρίτσης άρχισε να μιλάει σχετικά με την επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ στην οποία αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ και τον διέκοψε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Τότε ο κ. Κυρίτσης είπε σε έντονο ύφος να τον αφήσει να ολοκληρώσει την άποψή του. Ο Άρης Πορτοσάλτε συνέχισε να τον διακόπτει και ο κ. Κυρίτσης είπε:

«Μπορείς βρε παιδάκι μου να περιμένεις να τελειώσω;» με τον συνομιλητή του να απαντά: «Γιώργο, ησύχασε».

Ο Γιώργος Κυρίτσης ανταπάντησε: «Για πέντε λεπτά έρχομαι. Αν τα 2,5 λεπτά μιλάς πάνω μου, δεν γίνεται δουλειά».

Ο Άρης Πορτοσάλτε του είπε επίσης, «αν έχεις νευράκια, υπάρχουν και φάρμακα. Υπάρχουν και γιατροί… Κουλάρησε. Θα έχουμε τα νεύρα σου πρωί- πρωί; Μην χιμάς εδώ μέσα».

Ο Γιώργος Κυρίτσης τόνισε: «Δεν έχω νεύρα… Δεν μπορείς να σταματήσεις δύο λεπτά για να μιλήσω;».

Όταν, δε, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «συμμορία που κυβερνάει και δίνει 500 εκατ. ευρώ στους φίλους του Πορτοσάλτε», ο Δημήτρης Οικονόμου του είπε «μπορεί να λέμε μια κυβέρνηση συμμορία; Βρίζεις και τον λαό έτσι» με τον Γιώργο Κυρίτση να απαντά «αν δεν σου αρέσει μην με καλέσεις ξανά» και τον Άρη Πορτοσάλτε να επανέρχεται με τη φράση «αναλαμβάνει να δείξει πόσο τραμπούκος είναι». «Τέσσερις με έναν και είμαι εγώ τραμπούκος» είπε τότε ο Γιώργος Κυρίτσης.

Ο τελευταίος γύρος της διαμάχης των δύο δημοσιογράφων ξεκίνησε με τον Άρη Πορτοσάλτε να μιλά για το «το παραμύθι που έχει στήσει ο ΣΥΡΙΖΑ» και την «μπαρουφολογία Τσίπρα» και τον Γιώργο Κυρίτση να απαντά «παραμύθια λες εσύ», «μπαρουφολογία λες εσύ, αφού με διέκοπτες, σε διακόπτω κι εγώ».

Πηγή: enikos.gr

Σχετικά Άρθρα