ΑΣΕΠ: Από σήμερα, οι αιτήσεις για τους 3.720 μόνιμους στον τομέα της Υγείας

 ΑΣΕΠ: Από σήμερα, οι αιτήσεις για τους 3.720 μόνιμους στον τομέα της Υγείας

Άρχισε σήμερα η διαδικασία υποβολής αιτήσεων σύμφωνα με το ΦΕΚ 7Κ/2022, για το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για 3.720 θέσεις εργασίας στον τομέα της Υγείας.

Σύμφωνα με την προκήρυξη 7Κ/2022 του ΑΣΕΠ, θα γίνουν προσλήψεις 3.720 μόνιμων νοσηλευτών στα νοσοκομεία όλης της χώρας καθώς και προσλήψεις προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ), διάρκειας τριών ετών, στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη.
Οι ειδικότητες που ζητούνται στο διαγωνισμό αφορούν αποκλειστικά στο προσωπικό των κλάδων: ΠΕ / ΤΕ / ΔΕ Νοσηλευτικής καθώς και ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής.

Οι ενδιαφερομενοι να συμμετάσχουν στην προκήρυξη μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στο site του ΑΣΕΠ από σήμερα, Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 το μεσημέρι.
Ειδικότερα, για την υποβολή της αίτησης, οι υποψήφιοι, που έχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των θέσεων της προκήρυξης, πρέπει:

-Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ

-Να προμηθευτούν και να αναγράψουν στην αίτηση συμμετοχής παράβολο 3 ευρώ, το οποίο προμηθεύοντα μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο). 

Χρήστος Σταθόπουλος