Μαρινάκης: Εφημερίδα έχει βγάλει εκατομμύρια από τον Ολυμπιακό

 Μαρινάκης: Εφημερίδα έχει βγάλει εκατομμύρια από τον Ολυμπιακό

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το παρόν στην παρουσίαση του Μίτσελ.

Μεταξύ άλλων ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού ανέφερε:

«Ο Μίτσελ δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Τον γνωρίζουμε όλοι από τη θητεία του ως κορυφαίος παίκτης αλλά και προπονητής. Με τον Μίτσελ ζήσαμε κορυφαίες και ανεπανάληπτες βραδιές. Με έναν Ολυμπιακό να παίζει ανεπανάλητο ποδόσφαιρο και να κοιτά στα μάτια Πρωταθλήτριες σε Ισπανία και Ιταλία. Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Το ευχαριστήθηκαμε όλοι μας. Κατάφερε η ψυχολογία των παικτών να είναι η κατάλληλη. Μας γνωρίζει καλά»

«Είχαμε μία καλή συνεργασία και όταν σταματήσαμε θέλαμε ο ένας το καλό του άλλου. Δεν θέλει περίοδο προσαρμογής. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλές κουβέντες. Πολλή δουλειά, συγκέντρωση και απόδοση στο γήπεδο. Και κάτι άλλο. Για να τα βάλουμε στη θέση τους τα πράγματα. Διαβάζουμε διάφορα. Μιλάμε για έναν κακό Ολυμπιακό. Έχουμε διαβάσει πολλά. Σας λέω ότι αυτός ο κακός Ολυμπιακός με παίκτες που δεν έπιασαν την απόδοση που έπρεπε έχει ισοφαριστεί 5 φορές στην Ευρώπη στις καθυστερήσεις. Αυτό είναι καλό; Όχι δεν είναι. Θα μπορούσαμε όμως με την ίδια απόδοση να είχαμε πιο καλά αποτελέσματα. Και ας πάμε και στα 3 παιχνίδια που χάσαμε 7 βαθμούς. Η απόδοση του Ολυμπιακού και οι φάσεις με Αστέρα ήταν από τα καλύερά μας. Έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Το ίδιο με τον Βόλο που είχαμε 3 δοκάρια. Ακόμα και στον Άρη έγινε ένα παιδαριώδες λάθος του αμυντικού με τον γκολκίπερ. Αλλιώς δεν θα χάναμε. Καλή η κριτική αλλά όχι υπερβολές».

«Υπάρχει μια συγκεκριμένη εφημερίδα που θεωρεί ότι είναι εφημερίδα του Ολυμπιακού. Η ιδιοκτησία της έχει βγάλει εκατομμύρια από τον Ολυμπιακό και μέχρι σήμερα δεν έχει ξοδέψει μια πορτοκαλάδα για ένα τμήμα του Ερασιτέχνη. Βλέπουμε λοιπόν και στα πρωτοσέλιδα και μέσα όπου γράφει ο ιδιοκτήτης ότι έχουν ως αποστολή, ως μοναδικό σκοπό να κάνουν ζημιά. Αφήνω στην κρίση των Ολυμπιακών αν θα πρέπει να διαβάζουν και να πιστεύουν ή όχι αυτήν την εφημερίδα. Για ένα άλλο σάιτ που ανήκει στον Ρώσο και γράφουν τα παιδιά του, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Μιλάμε για συνεχή λάσπη, η οποία δεν πρέπει να μας επηρεάζει. Εμείς στο τέλος καταγράφουμε νίκες και γι’ άλλη μια φορά, θα είμαστε συγκεντρωμένοι και με σκληρή δουλειά θα το γυρίσουμε».

Σχετικά Άρθρα