Θα αποτεφρωθεί τελικά η σορός της Μάρθας Καραγιάννη – Πότε θα γίνει η κηδεία

 Θα αποτεφρωθεί τελικά η σορός της Μάρθας Καραγιάννη – Πότε θα γίνει η κηδεία

Πραγματικότητα θα γίνει τελικά η τελευταία επιθυμία της Μάρθας Καραγιάννη. Η αγαπημένη ηθοποιός που έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Κυριακής (18/9), είχε ζητήσει μετά τον θάνατό της να αποτεφρωθεί.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες υπήρξε ένα «θρίλερ» καθώς η ίδια είχε γράψει την επιθυμία της αυτή σε ένα χαρτί. Ο νόμος όμως δεν αποδέχεται το χειρόγραφο εφόσον δεν έχει υπογραφεί από συγγενή πρώτου ή δεύτερου βαθμού.

Όπως αποκάλυψε ο καλός της φίλος και ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας, «Η Μάρθα Καραγιάννη είχε γράψει την επιθυμία της να αποτεφρωθεί σε ένα χαρτί, ωστόσο βάσει νόμου δεν ισχύει αν αυτό δεν υπογραφεί από συγγενή πρώτου ή δεύτερου βαθμού».

Τελικά, τα εμπόδια ξεπεράστηκαν και έτσι η Μάρθα Καραγιάννη θα αποτεφρωθεί, όπως και επιθυμούσε.

Συνάδελφοι, φίλοι και συγγενείς θα της που το «ύστατο χαίρε» την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών και στη συνέχεια θα γίνει η αποτέφρωσή της.

«Μάρθα μου, ψυχή μου. Τα καταφέραμε! Την Πέμπτη στις 12:00 στο Α νεκροταφείο θα είμαστε μαζί για τελευταία φορά. Μετά θα γίνει αυτό που επιθυμούσες. Θα σε συνοδεύσουν η Ντόρα και η Ελένη και εγώ θα σε ξανακρατήσω στα χέρια μου περιμένοντας να σου δώσω την τελευταία αγκαλιά… Ψυχή μου…», έγραψε ο κ. Σούρας.

Η ανάρτησή του

Η επιθυμία της οικογένειας

Σημειώνεται ότι επιθυμία της οικογένειάς της είναι αντί στεφάνων, να δοθούν τα χρήματα στο «Σπίτι του ηθοποιού».

Σχετικά Άρθρα