Η κόρη της Βόσσου αρραβωνιάστηκε τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη

 Η κόρη της Βόσσου αρραβωνιάστηκε τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη

Η Ερασμία Μάνου, τραγουδίστρια και κόρη της Σοφίας Βόσσου, αρραβωνιάστηκε μέσα στις φυλακές με τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη.

“Σε αυτές τις συνθήκες, οι δεσμοί μεγαλώνουν. Η επικοινωνία είναι δύσκολη, όλα είναι δύσκολα. Ό,τι είναι να συμβεί συμβαίνει και δεν σταματάει με τίποτα”, είπε αρχικά στο Happy Day.

Αναφερόμενη στο πώς έγινε η γνωριμία τους, είπε πως “αρχίσαμε να επικοινωνούμε, όταν έκανε απεργία πείνας για να διεκδικήσει το δικαίωμά του να σπουδάσει. Του έστειλα ένα μήνυμα συμπαράστασης στα social media, τον λογαριασμό δεν τον χειριζόταν εκείνος, αλλά του το μετέφεραν το μήνυμά μου. Εκείνος ζήτησε το τηλέφωνό μου κι επικοινώνησε μαζί μου μέσα από τη φυλακή. Μιλάγαμε και μετά πήγαινα στα επισκεπτήρια να τον δω κάθε 15 ημέρες και τον έβλεπα κλεφτά, όταν πήγαινε στο πανεπιστήμιο να σπουδάσει. Είχαμε πολύ μεγάλη ανάγκη ο ένας τον άλλον”.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται στη φυλακή, δεν παύουν να είναι κι εκείνοι άνθρωποι, πρόσθεσε: “Βλέπεις μια άλλη πραγματικότητα που είναι συγκινητική. Είναι άνθρωποι και αυτοί που βρίσκονται στη φυλακή”.

Ο αρραβώνας τους πραγματοποιήθηκε μέσα στις φυλακές, παρουσία και της μητέρας της. “Πήραμε μια ειδική άδεια για λίγες ώρες. Ήταν περίεργο όλο αυτό. Ήταν συγκινητικό και τρυφερό. Και η μαμά μου ήρθε, είναι πολύ καλά μεταξύ τους. Επικοινωνούν κιόλας με κάποια τηλέφωνα”.

Όταν ανακοίνωσε στη Σοφία Βόσσου τα σχέδιά της, “στην αρχή η μητέρα μου φοβήθηκε. Δεν είναι εύκολο να αποδεχτεί η κοινωνία μία τέτοια κατάσταση”, ωστόσο, “νομίζω αυτή τη στιγμή είναι πολύ χαρούμενη και εκείνη γιατί θέλει θάρρος να αγαπήσεις”, είπε η Ερασμία Μάνου.

Η ίδια σημείωσε ότι κάνει πάρα πολλά όνειρα και εξέφρασε την ελπίδα της “αυτή η ιστορία να τελειώσει γρήγορα, ελπίζω να μην εξαντληθεί η αυστηρότητα της δικαιοσύνης στον Βασίλη. Έχει εκτίσει την ποινή του”.

Σχετικά Άρθρα