Το Σαββατοκύριακο των ντέρμπι στα καταστήματα ΟΠΑΠ

 Το Σαββατοκύριακο των ντέρμπι στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Γιώργου Μπάτσιου στο Περιστέρι

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με αρκετές δυνατές μονομαχίες να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Τα καταστήματα ΟΠΑΠ αποτελούν σταθερό προορισμό διασκέδασης προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης, καθώς στις μεγάλες οθόνες τους ο κόσμος μπορεί να παρακολουθήσει όλα τα αθλητικά γεγονότα του διημέρου.

Σύμφωνα με τον κ. Σπύρο Θεοδωρόπουλο, ιδιοκτήτη καταστήματος ΟΠΑΠ στη Βάρη, ο κόσμος έχει δείξει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον για τα ματς του Σαββατοκύριακου και η προσέλευση του στα καταστήματα ΟΠΑΠ αναμένεται αυξημένη: «Η αγωνιστική δράση του διημέρου περιλαμβάνει πολύ σημαντικά παιχνίδια που έχουν τραβήξει την προσοχή των φίλων του καταστήματός μας. Το κοινό ρωτούσε τις προηγούμενες ημέρες για τα ντέρμπι του Σαββατοκύριακου και πιστεύω πως θα γεμίσει τα καταστήματα ΟΠΑΠ για να τα παρακολουθήσει. Το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι στο «κόκκινο»! Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Παναιτωλικός-ΑΕΚ και Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα για την Super league 1, το Τότεναμ-Λέστερ για την Premier League και το ντέρμπι της Bundesliga Ντόρτμουντ-Σάλκε. Αύριο παίζουν Άρης-Ολυμπιακός και ΟΦΗ-ΠΑΟΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ ξεχωρίζουν το ντέρμπι της Μαδρίτης μεταξύ Ατλέτικο και Ρεάλ, η παραδοσιακή μονομαχία της Λιόν με την Παρί και το Μίλαν-Νάπολι. Παράλληλα, για τους φίλους του μπάσκετ, το βράδυ της Κυριακής διεξάγεται και ο τελικός του Eurobasket Ισπανία-Γαλλία».

Οι καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Όπως εξηγεί ο κ. Θεοδωρόπουλος , το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών για όλες τις αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Μάλιστα, οι αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ είναι οι καλύτερες που προσφέρθηκαν ποτέ από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: «Οι διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές είναι πάρα πολλές. Ανάμεσα σε αυτές είναι το τελικό αποτέλεσμα, η διπλή ευκαιρία, το αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου, το τελικό αποτέλεσμα & over/under, το να μην δεχθεί γκολ η γηπεδούχος/φιλοξενούμενη, το να μπει γκολ πριν το 30′, ο παίκτης που θα σκοράρει πρώτος, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, ο παίκτης που θα σκοράρει δύο ή περισσότερα τέρματα, η διαφορά νίκης, η διπλή ευκαιρία & σύνολο γκολ, η ομάδα που θα εκτελέσει τα περισσότερα κόρνερ, το over 1,5 γκολ και στα 2 ημίχρονα και ο παίκτης που θα δεχθεί κάρτα», τονίζει ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Σχετικά Άρθρα