Νοτοπούλου στον πρύτανη του ΑΠΘ: ”Ντροπή για το Αριστοτέλειο, αυτό που συμβαίνει. Δεν έχει καμία δουλειά η αστυνομία, στο πανεπιστήμιο ” (vid)

 Νοτοπούλου στον πρύτανη του ΑΠΘ: ”Ντροπή  για το Αριστοτέλειο, αυτό που συμβαίνει. Δεν έχει καμία δουλειά η αστυνομία, στο πανεπιστήμιο ” (vid)

Την ώρα που έκανε την περιηγήσή του στην έκθεση της ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας, η Κατερίνα Νοτοπούλου είχε έντονο διάλογο με τον πρύτανη του ΑΠΘ.

Η κυρία Νοτοπούλου με τον πρύτανη του ΑΠΘ, Νίκο Παπαϊωάννου, είχαν τον έντονο αυτό διάλογο με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Νοτοπούλου: Δεν έχει καμία δουλειά η αστυνομία στο Πανεπιστήμιο

«Είναι ντροπή και κρίμα για το πανεπιστήμιο αυτό που συμβαίνει. Δεν έχει καμία δουλειά η αστυνομία στο Πανεπιστήμιο» είπε η κυρία Νοτοπούλου και ο κ. Παπαϊωάννου της απάντησε ότι το επιχειρησιακό δεν είναι θέμα του Πανεπιστημίου, «το επιχειρησιακό να το θέσετε εκεί που πρέπει, να το θέσετε εκεί που θέλετε και στη Βουλή. Εδώ εμείς εφαρμόζουμε τον νόμο».

Η κυρία Νοτοπούλου απάντησε: «Ας μην κάνουμε αυτή τη συζήτηση εδώ και σήμερα, αλλά είναι ντροπή και κρίμα για το πανεπιστήμιο αυτό που συμβαίνει». «Το πανεπιστήμιο είναι σε υψηλά επίπεδα παντού», ανταπάντησε ο κ. Παπαϊωάννου.