Μυστακίδης για επεισόδια στο ΑΠΘ: “Έχετε ξεπεράσει κάθε όριο αυταρχισμού” – “Κρατάω το καθαρό βλέμμα των παιδιών”

 Μυστακίδης για επεισόδια στο ΑΠΘ: “Έχετε ξεπεράσει κάθε όριο αυταρχισμού” – “Κρατάω το καθαρό βλέμμα των παιδιών”

Ο γνωστός μουσικός, Δημήτρης Μυστακίδης, μετά την αδιανόητη επίθεση των ΜΑΤ με χημικά στους χιλιάδες συγκεντρωμένους στον χώρο που πραγματοποιούνταν η συναυλία, έκανε μια σκληρή ανάρτηση στο Facebook, καταδικάζοντας τα όσα συνέβησαν δηλώνοντας ότι έχει ξεπεραστεί κάθε όριο αυταρχισμού.

Παράλληλα, σημείωσε ότι αυτό που κρατάει ο ίδιος από τη χθεσινή βραδιά είναι το «καθαρό βλέμμα των παιδιών που ήταν εκεί».

Η ανάρτηση Μυστακίδη

Εγώ δεν θα βρίσω. Κρατάω το καθαρό βλέμμα των παιδιών που ήταν εκεί. Όλοι εσείς που είστε απέναντι δεν θα έχετε καλό τέλος. Έχετε ξεπεράσει κάθε όριο αυταρχισμού και ηλιθιότητας. Και οι επαγγελματίες «μπάτσοι» που ρίξατε δακρυγόνα σε μωρά να πάτε το πρωί να αγκαλιάσετε τα παιδιά σας. Ξεφτίλες!.

Παρά το γεγονός ότι η ΕΛ.ΑΣ. στην επίσημη προκλητική ανακοίνωσή της ανέφερε πως «δεν έγινε χρήση χημικών στο χώρο της συναυλίας», αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια σε βάρος 5.000 ανθρώπων που λίγο έλειψε να ποδοπατηθούν.

«Ακούγαμε γύρω μας τον ήχο από τις ρίψεις κρότου λάμψης, κλάματα παιδιών, συναγερμούς αυτοκινήτων και τον Θανάση Παπακωνσταντίνου να τραγουδάει σε ένα σκηνικό γεμάτο δακρυγόνα. Ζήσαμε αδιανόητα πράγματα. Βλέπαμε άλλα παιδιά να σκαρφαλώνουν να βγουν από τα κάγκελα για να μην ποδοπατηθούν», σημείωσαν αυτόπτες μάρτυρες στο τοπικό ThessToday.gr, τονίζοντας πως άνθρωποι με κρίσεις πανικού και σε αμαξίδια δεν ήξεραν πως να προστατευτούν.

Σχετικά Άρθρα