Δολοφονία 52χρονου στην Καβάλα – Νέα στοιχεία και καταθέσεις οδηγούν στον δράστη

 Δολοφονία 52χρονου στην Καβάλα – Νέα στοιχεία και καταθέσεις οδηγούν στον δράστη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας γύρω από τη στυγερή δολοφονία του 52χρονου πατέρα δύο παιδιών στη Χρυσούπολη της Καβάλας. Στην υπόθεση έχουν μπει και αξιωματικοί από την Θεσσαλονίκη που παίρνουν καταθέσεις  από το περιβάλλον του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι καταθέσεις δείχνουν έναν συγκεκριμένο δρόμο για το ποιος είναι πίσω από το έγκλημα.

Μαρτυρία-κλειδί θεωρείται αυτή ενός άνδρα 46 ετών που γνώριζε τον άτυχο άνδρα και έχει δώσει ήδη στοιχεία για την υπόθεση.Παράλληλα καταθέτουν και άλλοι άνθρωποι, και κυρίως ερευνώνται άτομα από το περιβάλλον του.

Ο δράστης ήξερε καλά το πρόγραμμα του 52χρονου γι αυτό και του είχε στήσει καρτέρι την στιγμή που εκείνος πήγαινε στη δουλειά  του στις πεντέμιση το πρωί, στο μαρμαράδικο στην Κεραμωτή Καβάλας. Στοιχεία δίνουν και άλλα τέσσερα άτομα που έχουν δώσει ήδη τις μαρτυρίες τους στους αστυνομικούς.

Οι αρχές θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου η σύλληψη του δράστη ενώ δεν αποκλείεται να εμπλέκονται και άλλα άτομα.Επιπλέον αναζητείται και το κίνητρο της δολοφονίας και γιατί ο δράστης ουσιαστικά τον εκτέλεσε.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο δράστης τον πυροβόλησε κοντά στην καρδιά με κυνηγετική καραμπίνα.

«Ο πυροβολισμός έγινε από την μπροστινή πλευρά του κορμού, του άτυχου ανθρώπου και συγκεκριμένα στο αριστερό ημιθωράκιο. Μάλιστα, υπολογίζεται μια μέση απόσταση των 10 μέτρων μεταξύ της κάννης της κυνηγετικής καραμπίνας και του θύματος» δήλωσε ο ιατροδικαστής Σπύρος Κουτσούκης.

Οι αστυνομικοί έχουν πάρει υλικό και από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τον δράστη και το δρομολόγιο που ακολούθησε  μέχρι στο σημείο της εκτέλεσης.

Τραγικά πρόσωπα στην υπόθεση η σύζυγος του θύματος που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα αλλά και τα δύο παιδιά του.Το πρωί έγινε η κηδεία του άτυχου πατέρα μέσα σε κλίμα οδύνης με τους συγγενείς να ζητούν να μάθουν ποιος τον δολοφόνησε .

Σχετικά Άρθρα