Υoutuber κατέγραψε στην κάμερα τον ξυλοδαρμό του και την απόπειρα κλοπής έξω από το Καραϊσκάκη (vid)

 Υoutuber κατέγραψε στην κάμερα τον ξυλοδαρμό του και την απόπειρα κλοπής έξω από το Καραϊσκάκη (vid)

Σοκαριστική ήταν η επίθεση από ομάδα χούλιγκαν που δέχθηκε λίγη ώρα πριν από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ, για το Europa League ένας Νοτιοκορεάτης youtuber.

Μόλις λίγα μέτρα μακριά απ’ το Καραϊσκάκη, ακριβώς απέναντι από το γήπεδο, κι ο κόσμος συνέρρεε για να δεις το παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική του Europa League, μια ομάδα οπαδών επιτέθηκε, χτύπησε και άφησεψε τον άτυχο Κορεάτη, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα. για να δει από κοντά τους δύο συμπατριώτες του που αγωνίζονται στον Ολυμπιακό.

Ο youtuber εκείνη την ώρα έκανε live στο youtube με το κινητό του, κάτι που δεν αντιλήφθηκαν οι δράστες της αποτρόπαιας επίθεσης. Ο Νοτιοκορεάτης ο οποίος φορούσε φανέλα του Ολυμπιακού και μια σημαία της πατρίδας του, κινήθηκε περιμετρικά του γηπέδου απολαμβάνοντας τη διαδικασία.

Κάποιοι, όμως, είχαν άλλες προθέσεις… Τον ακολούθησαν και του έστησαν καρτέρι. Τον χτύπησαν και τον λήστεψαν καθώς του άρπαξαν το κινητό τηλέφωνο, την κάμερα και μια τσάντα προτού φύγουν τρέχοντας.

Μάλιστα, ένας εξ αυτών, την ώρα της επίθεσης ακούγεται να φωνάζει «μην τον βαράτε. Στις τσέπες, στις τσέπες». Το live του Νοτιοκορεάτη συνεχιζόταν κατά τη διάρκεια της επίθεσης με αποτέλεσμα να έχουν καταγραφεί τα χαρακτηριστικά ορισμένων εκ των δραστών, ενώ το βίντεο συνέχισε να γράφει όταν οι οπαδοί έφυγαν τρέχοντας.

Δείτε τη στιγμή της επίθεσης:

Σχετικά Άρθρα