Η συγκίνηση του Μπέκαμ στο λαϊκό προσκύνημα της Ελισάβετ (εικόνες)

 Η συγκίνηση του Μπέκαμ στο λαϊκό προσκύνημα της Ελισάβετ (εικόνες)

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αν και διάσημος περίμενε υπομονετικά στην ουρά για το λαϊκό προσκύνημα στην σορό της βασίλισσας Ελισάβετ για πάνω από 12 ώρες. Ο άλλοτε σούπερ σταρ της Μάντσεστερ, της Ρεάλ, της Παρί, της Μίλαν, των Λος Άντζελες Γκάλαξι και της εθνικής Αγγλίας φορούσε κοστούμι, κασκέτο και κρατούσε μια μαγκούρα, περιμένοντας να μπει στο Γουεστμίνστερ Χολ.

Σύμφωνα με εκπρόσωπό του που μίλησε στην Daily Mail ο Μπέκαμ περίμενε στην ουρά κανονικά, χωρίς να έχει διάθεση να την παρακάμψει. Μάλιστα την ώρα που έφτασε η σειρά του για να μπει στο εσωτερικό του Γουέστμινστερ Χολ ο τηλεοπτικός φακός του BBC τον «συνέλαβε» να σκουπίζει ένα δάκρυ στην άκρη του ματιού του και να καλύπτει το στόμα του με το χέρι του καθώς πλησίαζε στο μπροστινό μέρος της ουράς.

Εν τέλει ο Μπέκαμ έφτασε στο φέρετρο της βασίλισσας περίπου στις 3.30 μ.μ. (τοπική ώρα). Σημειώνεται πως την ώρα που πλησίαζε στο Γουέστμινστερ μιλώντας στο Sky News ανέφερε πως «αυτή η μέρα θα ήταν πάντα μια δύσκολη μέρα. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια, είναι πολύ ιδιαίτερο να ακούς όλες τις ιστορίες από ανθρώπους εδώ. Ήμουν τόσο τυχερός που μπόρεσα να έχω μερικές τέτοιες στιγμές στη ζωή μου για να είμαι κοντά στην Αυτής Μεγαλειότητα. Είναι μια θλιβερή μέρα, αλλά μια μέρα που πρέπει να θυμόμαστε».

Ακόμη πρόσθεσε ότι «σήμαινε τόσα πολλά» να τραγουδάς τον Εθνικό Ύμνο πριν από τους αγώνες της Αγγλίας και είπε στο ITV News ότι «νόμιζα ότι ερχόμενος στις 2 το πρωί θα ήταν λίγο πιο ήσυχο, αλλά έκανα λάθος, όλοι το είχαν στο μυαλό τους. Αλλά οι άνθρωποι εδώ, όλων των ηλικιών, ήταν μια κυρία 84 ετών που περπατούσε, ένας 90χρονος κύριος τριγυρνούσε. Όλοι θέλουν να είναι εδώ για να είναι μέρος αυτής της εμπειρίας και να τιμήσουμε αυτό που η Αυτή Μεγαλειότης έχει κάνει για εμάς».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Σχετικά Άρθρα