Αποκάλυψη από την Καθημερινή: Πιθανώς πλαστό το ένα από τα έγγραφα για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη

 Αποκάλυψη από την Καθημερινή: Πιθανώς πλαστό το ένα από τα έγγραφα για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Καθημερινής” στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης από την ΑΔΑΕ, διαπιστώθηκε ότι εκτός από τη διάταξη για την παρακολούθηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ που έφερε την υπογραφή της εποπτεύουσας την ΕΥΠ εισαγγελέως Βασιλικής Βλάχου, υπήρχε και δεύτερο έγγραφο με τις υπογραφές του τέως διοικητή της ΕΥΠ, της εισαγγελέως καθώς και της αποσπασμένης ΕΥΠ αστυνομικού που εν μέσω των αποκαλύψεων μετακινήθηκε από τη θέση επικαλούμενη λόγους υγείας και επέστρεψε στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, την περασμένη εβδομάδα η ολομέλεια της ΑΔΑΕ ξεκίνησε έκτακτο έλεγχο στις εγκαταστάσεις της ΕΥΠ. Στο πλαίσιο της διαδικασίας, αναφέρει στο ρεπορτάζ ο Γιάννης Σουλιώτης, ζητήθηκε από τα στελέχη της υπηρεσίας και την αρμόδια εισαγγελέα να παράσχουν διευκρινίσεις σχετικά με την ύπαρξη του συγκεκριμένου εγγράφου, φαίνεται ωστόσο ότι δήλωσαν άγνοια για την ύπαρξή του.

Καθώς όμως το έγγραφο φέρει την υπογραφή της Ελένης Βλάχου, γεννιούνται υποψίες ότι μπορεί να είναι και πλαστογραφημένο. Κατά την Καθημερινή, λόγω της σοβαρότητας που λαμβάνει το συγκεκριμένο ζήτημα είναι ιδιαίτερα πιθανό, πλην της κλήσης σε ακρόαση των τριών υπογραφόντων, να ενημερωθεί από τα στελέχη της Αρχής και η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Σχετικά Άρθρα