Δίκη Φιλιππίδη: “Δεν πίστεψα τίποτα από τις καταγγελίες” λέει συνεργάτης του

 Δίκη Φιλιππίδη: “Δεν πίστεψα τίποτα από τις καταγγελίες” λέει συνεργάτης του

Πεπεισμένος ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έχει κάνει τίποτα απ’ όσα του αποδίδονται εμφανίστηκε ο σύζυγος της αδελφής της Ελπίδας Νίνου.

Ο μάρτυρας, που εργαζόταν στα θέατρα «Μουσούρη» και «Ήβη», σημείωσε πως «Δεν πίστεψα τίποτα από τις καταγγελίες. Τον πήρα τηλέφωνο να δω τι έγινε. Μου λέει ότι ακούς είναι ψέματα. Οι σχέσεις του με τις συναδέλφους του ήταν πολύ καλές, εκτός από την περίοδο των προβών. Με όσους έχω συνεργαστεί σκηνοθέτες συμβαίνει αυτό».

Αναφερόμενος στον Σεπτέμβριο του 2008, όταν, κατά το κατηγορητήριο ο Πέτρος Φιλιππίδης βίασε για δεύτερη φορά την πρώτη καταγγέλλουσα, ο μάρτυρας κατέθεσε ότι τότε «είχα ανεβεί στην Αθήνα για πρόβα στις «Κουζίνες». Εμφανίστηκε η πρώτη καταγγέλλουσα και μου λέει «θέλω να δω τον Πέτρο». Της λέω να του το πω. Τον ρώτησα, είδα ότι αντέδρασε λίγο κάπως, και μου λέει καλά «βάλε τη στο βάθος να βλέπει, να καθίσει ήσυχη». Την έβαλα στη 13η σειρά και συνεχίστηκε η πρόβα. Μόλις τελείωσε η πρόβα η πρώτη καταγγέλλουσα έφυγε μόνη της. Μετά από κάποιες μέρες ξαναήρθε. Της λέω «δεν μπορείς να έρχεσαι έτσι, μου κάνει φασαρία. Μου απάντησε «μα του έχω μιλήσει» και μπήκε μέσα».

«Ας την να βλέπει μωρέ, πάει στη δραματική σχολή. Τρελό είναι δεν το βλέπεις;» είπε σύμφωνα με το μάρτυρα ο κατηγορούμενος.

Πηγή: enikos.gr

Σχετικά Άρθρα